Om Silvany

Velkommen til mitt skjønnhetsunivers,

The Beauty Edit by Silvany er guide til alle som elsker skjønnhet og beautyfood. Jeg skriver til deg som lever i en verden som forhåpentligvis ikke faller i grus, skulle et grått hår, eller en tretthetslinje dukke opp. Alt jeg skriver er mine egne meninger etter eget ønske, enten der det forekommer sponsede presseprøver eller produkter jeg har kjøpt selv. Artikler som er et samarbeid til bli merket {annonse}.

Etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame} eller {annonse}, men jeg ønsker å presisere at alt jeg skriver om er av egen vilje uten å få betalt for det. I min jobb som skjønnhetsjournalist får jeg tilsendt mange produkter for testing, og naturlig nok er det ofte jeg bruker disse i mine artikler.

Min bakgrunn har gitt meg en solid erfaring som supertester av skjønnhetsprodukter sett fra et forbruker perspektiv. Etter fem år som skjønnhetsansvarlig i livsstilsmagasinet Stella, gikk veien videre til min nåværende stilling som skjønnhetsansvarlig i motemagasinet Costume. Disse erfaringene ønsker jeg å dele med deg.

Bakgrunnen for opprettelse av denne bloggen er at jeg ønsker å dele tips, triks og kunnskap jeg selv har fått fra venninner, eller profesjonelle i skjønnhetsbransjen. Som barn elsket jeg å leke TV vert, og latet som jeg spilte inn reklamer, og radioprogrammer om alt fra vaskemidler, til treningsvideoer. Min yrkesbakgrunn har alltid handlet om formidling. Kanskje ikke tilfeldig falt studiene på markedsføring, mediefag og senere yoga. Senere fulgte en morsom tid som utøvende popartist i plateselskapet EMI, og deretter mange år i TV bransjen som blant annet programleder, reporter, manusforfatter, før begge føttene landet i den glossy magasinverden der jeg er nå.

Igjen, tusen takk for at du besøker The Beauty Edit, håper du blir du inspirert!

Xxx Silvany.

Send meg gjerne en hyggelig mail til silvany.bricen@gmail.com om du har noe på hjertet.