Sunnhet og velvære

Deilig gurkemeie latte med kokos og pepper

Gulmelk, gurkemeie latte, tumeric latte. Denne merkelige drikken kan smake veldig godt, eller ikke. Etter mange runder har jeg funnet en som jeg syns er så god, at den er verdt å skryte litt av. Trikset er å ikke ta for mye gurkemeiepulver, og om du er så heldig å finne kokos smør hos nærmeste helsekost butikk der du bor, blir drikken enda bedre. Tidligere har jeg skrevet om gulmelk med gulrot, så det finnes mange varianter.

Etter Hedda og jeg startet opp podkasten Hey Babe, er det blitt mer fokus på varme drikker på kontoret.

Gul og deilig, denne varianten av gurkemeie latte er bare så god.
Det skal veldig lite gurkemeiepulver til, bruker du for mye smaker den ikke godt.

Gurkemeie latte med pepper og kokos

Gurkemeiepulver er rik på antioksidanter og har du ikke fått smaken på den populære drikken ennå, vil denne oppskriften kanskje gi deg det. Kokossmør gjør den ekstra kremete og deilig.

1, cirka 2,5 dl kopp foretrukken melk, vi elsker halvparten mandel, og halvparten havremelk.

1 t-skje økologisk gurkemeiepulver/ tumeric. Brukte Helios sitt i denne.

1 t-skje kokosfett. Vi foretrekker kokossmør som gir en kremte konsistens, men kokosolje er mer tilgjengelig og kan fint brukes

1 klype ferskmalt pepper, ikke finmalt pulver

Litt vaniljepulver

Varm opp melken, og pisk inn pulver og søtning, og nyt.

Hvis du elsker sjokolade, anbefaler jeg det denne oppskriften på varm sjokolade med adaptogener, veldig enkel.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

  1. Hei! Hvilket merke økologisk gurkemeie bruker du?
    Synes det er så stor forskjell på smak mellom ikke-økologisk gurkemeie, noen har en ekkel bitter ettersmak.

    1. Hei Caramel, ja enig de kan smake ganske vondt noen ganger faktisk. Men jeg tror for min egen del dette skjer hvis jeg bruker for mye pulver, kun litt skal til. Jeg bruker den fra Helios. Lykke til da, gurkemeie latte smaker så godt når det først blir riktig blanding!