Sunnhet og velvære

Hey Babe! podkast er født!

Kjære leser. Du som har vært så grei å lese The Beauty Edit siden jeg startet opp for snart 3 år siden, lykkelig og nybakt mor som befant meg midt i en tett ammetåke av søvnløse netter, men høy på mammalykke. På den tiden var det flere rundt meg som påpekte at dette kanskje ikke var den aller beste tiden å lansere en skjønnhetsblogg. Men jeg tok det med ro, jeg ville lære. Jeg postet saker når jeg kunne, uten å stresse for mye og la det gå utover tiden som mamma. Jeg skulle så gjerne ha øst ut mine beautyrefleksjoner hver eneste uke, opptil flere innlegg hver uke. Men som det tidsoptimist jeg er, gikk det dårlig. Da lillebror kom til verden, var jeg glad de dagene jeg rakk å vaske håret…

Bildet viser jentene bak Hey Babe! Podkast, Silvany Bricen og Hedda Brodtkorb.
To jenter i Carpe Diem modus: Hey Babe! En podkast om indre og ytre velvære

Men jeg har lært at å utsette prosjekter til det perfekte tidspunkt er noe ikke driver meg fremover. For meg blir ting aldri helt perfekt. Så i våres vurderte jeg studier, eller å hoppe ut i drømmen om å starte min egen arbeidsplass. Det ble det siste. Sammen med Hedda,min fantastisk talentfulle unikum av en venninne skapte podkasten vi selv vil høre på. To episoder slippes hver uke, og tirsdag forrige uke ga vi ekstra gass!

Mer skjønnhet og Hey Babe!podkast

Vårt ønskemål med Hey Babe podkast er å dele alt vi kan og lærer om skjønnhet og velvære. Jeg blir så glad hver gang noen av dere kontakter meg med et spørsmål, fordi jeg ofte lurer på hvordan andre her det. Hvilke problemer ønsker dere tips om, og hva er deres favorittrutiner? Hver torsdag, «Skjønnhetstorsdag» vil jeg lede samtalen om skjønnhet, og på tirsdagene, «Tematirsdag» er det Hedda som sitter ved roret når velvære er på agendaen. Mine innlegg her på bloggen vil også bli posten under Hey Babe, så ikke vær bekymret om du ser dobbelt opp!

Du er hjertelig velkommen til å bli del av vårt univers. Gå inn på Hey Babe! og kos deg med episodene, og artiklene.

Hilsen Silvany

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.