Hud Intervjuer

Jakten på gløden

Alle vil vi ha den fine gløden. Nå er tiden inne for å virkelig se på hva jeg har i skuffer og skap. Men når er det greit å blande, og når ikke? Veldig dårlig Feng Shui med parfymerte produkter på et soverom, men etter å har sortert og lagt til side de produktene jeg ikke kommer til å bruke. Men hvilke regler gjelder, og hva trenger man? Blander du feil oppnår du ikke den optimale gløden som du ønsker…

I bakhodet surrer disse rådene fra en av de damene jeg virkelig lytter til når det gjelder hudpleie, Marianne Fjørtoft som er Fagsjef hos det norske Cosmeceuticals merke Elixir Cosmeceuticals. Dette er noen av rådene hun gav meg for en tid tilbake. Håper håper du også tenker deg om før du begir deg ut på en ellevill mixe og matche fest!

INSPIRERER: Marianne er en av damene i bransjen som inspirerer meg i alt hun sier.

Dagrem, oljer, eller syrer?

  1. Har du er problem som acne, pigmentering, eller generelt ønsker en hudfornyelse der eksfoliering er del av hudpleieregime er IKKE oljer smart. Oljene skader ikke, men vil gjøre at du får en mindre aktiv hudfornyelse.
  2. Har du fet hud, grov hud, eller pigmentering som tilsier at mye eksfolieringer med syrer er bra. Kan det også være at du har flere fere eksfolierende produkter fra forskjellige merker. Opererer disse med forskjellige syrer, kan surhetsgraden som kan «slå ihjel» hverandres effekt.
  3. Merker bygger ofte opp serier med produkter som skal skape en synergi. Dette betyr at akkurat disse produktene jobber best sammen med en synergieffekt.

Helt til slutt til jeg legge til noe jeg ofte minner meg selv på. Nå som huden min er fin er det vanskelig å merke om noen gir stor endring. Så kanskje jeg skal fokusere på bevare den, og ikke prøve sterkere syrer som kanskje gir mindre glød, og mer tørrhet. Hormonene påvirker hudens tilstand. ( måtte legge inn denne linken som viser hvor gode resultater man kan oppnå ved ekspert hjelp..)Noe gravide får nydelig, myk hud. Andre opplever tørrhet og utbrudd. Begge deler er like normalt! Husk bare at denne kan endre seg, så se på huden din hvordan tilstanden er nå. Det er så fort gjort å forelske seg i det produkter lover. Men trenger du det? Kanskje du allerede har det.

Her er tre favoritter som gir freshe tenner, dekker grå hår, og gir deg en deilig opplevelse av DEG.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.