Hud

Budsjett og beauty

Å minimere alle produktene på baderommet har vært på min «to do» liste altfor lenge. Endelig fikk jeg gjort det! Jeg ønsker å ende opp med hudkremer og annen kosmetikk som virkelig er mine vinnere. De produktene jeg virkelig har tro på at gir mye.

Her er tre favoritter jeg ønsker tipse om. Alle er gode for selvfølelsen og beautybudsjettet på lang sikt.

EN FIN TRIO: Hårskygge, slipetannkrem og en deilig body lotion.

«Hjemmefarging»

Det har vært litt morsomt å se hvordan hodeplaggene har blitt så synlige i sosiale medier. Men mange har også vist frem de gå hårene med stolthet. Color Wow hårskygge er rett og slett en hårskygge som dekker over grå og hvite år så de blir litt mindre synlige. Denne vant en pris i Costume og Stellas skjønnhetskåring. Den gjør at jeg kan utsette frisørbesøket et par uker. Det gjelder å finne de produktene som erstatter salongbesøkene..

«Hjemmebleking»

Jeg har så lyst på hvitere tenner, men er redd tannblekingen vil gi ising i tennene. Derfor tenkte jeg å lage en egen saltskrubb for å slipe bort misfarging. Salt og oljeskrubb er en kjent DIY kombinasjon for hjemmebleking. Da er det best å bruke havsalt fordi vanlig bordsalt smaker så utrolig salt. Ok, veldig lite logisk for salt er salt. Men om du prøver begge skjønner du hvorfor jeg foretrekker havsalt. Men Weledas «tannkrem» salt toothpaste, smaker selvfølgelig salt. Men denne er supergod for å slipe vekk litt misfarging, og jeg liker å kutte svinger når jeg har begrenset med tid. . Følelsen etter bruk er veldig deilig etterpå. Dette er et produkt jeg virkelig bruker med glede. Men det betyr ikke at jeg fortsatt drømmer om hvitere tenner.

Ta vare ritualet

Jeg klarer meg ikke uten en fuktighetskrem eller olje, for jeg kan ikke tenke meg en skjønnhetsrutine uten produkter som forhindrer huden min fra å bli tørr. Men berøring er bra for hormonene, men også å det å faktisk se på kroppen sin, og «stå» i den tilstanden den er i er viktig. Da jeg var midt i barnløshetsorgen var det å være på badet stedet jeg kunne glemme sorgen, og det lindret å ta et bad. Akkurat denne kremen er ikke den rimeligste, men i en minimalistisk hudpleierutine er mitt poeng at alle produktene skal være superbra. Denne kremen lukter blant annet sitrus og vanilje, en helt fantastisk kombinasjon som gjør at jeg bruker akkurat den mengden jeg trenger, og ikke mer. Gjerne sammen med gua sha. Den store feilen mange gjør er jo nettopp og ta for mye krem enten det er for ansiktet, eller kropp.

Håper du fikk nytte av mine favoritter. Ta vare på deg og dine.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

  1. Hei! Jeg leser bloggen din fast og liker spesielt godt når du skriver om kosthold. Det finnes ikke så mange blogger med en holistisk tilnærming til skjønnhet. Vil bare dele mine budsjettfavoritter. Den er ikke spesielt «green», men likevel: La Roche Posay lipikar baume (masse shea butter samt niacinamide i denne. En dusj, krem og rett inn i i varm badekåpe er himmelsk). Tungeskraper. Jeg tror ikke dette er så vanlig å gjøre i Norge, men helt vanlig i India. Koster vel rundt en 50-lapp på apoteket. Når man først har begynt med dette, er det vanskelig å slutte. Gjør det hver eneste morgen. Refectocil vippefarge. Føler meg en million ganger freshere når vippene er kullsorte.

    1. Kjære «Caramel23»,

      Så utrolig hyggelig å høre at du liker det jeg skriver. KOsthold og mat er så spennende, og for meg begynner beauty der. Først mat, deretter hud og makeup. Dine budsjettfavoritter er gode. Nettopp fordi det faktisk er mange god produkter som ikke grønne, pleier jeg å si jeg er lysegrønn. Tilgjengelighet og pris er jo to faktorer som spiller inn for valg, og så lenge man prøver å ta sunne valg på andre fronter må det være bra nok tenker jeg. La Roche bruke jeg mye før. Spesielt dagkremen deres om vinteren var gode.Men du tungeskraper. Så utrolig spennende at du nevner dette, for jeg bruker tannbørste min, MEN gikk på skole med en amerikaner som sverget til sin tungeskraper. Skjønner nå at jeg må skaffe meg en..Tusen takk for påminnelsen! Og vippefarge er et veldig godt poeng. Da blir man ikke like avhengig av maskara. Setter så pris på tilbakemeldingen din skal du vite. Ha en nydelig dag!