Hud Ren og naturlig hudpleie

Skjønnhetsredskapet som vekker huden min til liv – Silvany.no

Navnet «gua sha» betyr «sand» på kinesisk. I følge google translate kommer også ordet «opphugging» opp, og for meg som har brukt gua shaér en stund gir begge disse oversettelsene mening.

Min gua sha for kropp har en taggete side som gjør at huden blir rød der jeg massere med den. Når huden blir rød fra massasje skyldes dette at blodsirkulasjonen kommer bedre i gang. Men i følge kinesisk medisin kommer dette også fra spenninger og stagnasjonen under huden som kommer opp. Det ser jo faktisk ut som om det kommer litt prikker, ”sand” til overflaten.

Gua sha for kroppen

Jeg bruker gua sha i ansikt, og har skrevet om det HER, men nå er jeg veldig begeistret for å bruke den tilpasset kroppen og syns jeg har merket at huden min har blitt mer forfrisket og finere av det.

3 tips til deg som vil begynne med gua sha


1. Masser alltid inn den rene huden med en olje, eller salve så du unngår å dra i huden. Du skal presse gua sha lett ned i huden så den glir bortover.Jeg har tidligere skrevet om noe oljer jeg elsker, disse fungere godt som prepping til gua sha ritualet.

2. Vit at du kan få røde merker, men etter hvert som du bruker den og stagnasjoner under forsvinner vil du bli mindre rød.

3. Det finnes mange forskjellige fasonger. For ansikt anbefaler jeg en som har «grop» like de du ser på det første bildet, og her. For kropp er en med tagger min favoritt. Og, den er fantastisk å bruke på nakken for å løsne opp spenninger!

Lykke til, og happy gua sha!

Pssst! Jeg bare elsker den veien skjønnhetstrendene beveger seg for øyeblikket. Det er så right down my alley! Vi beveger oss «tilbake til naturen» med mer fokus på beautyfood, ansiktsmassasje og gamle skjønnhetsteknikker er noe alle kan få glede av, samtidig som jeg tror man får et sunnere selvbilde. Selvpleien gjør godt, og ved å måtte observere kroppen endringer, og aldringen er det litt lettere å forsone seg med at vi eldes?

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (4)

 1. Takk for herlig innlegg! Er super nyskjerrig på Gua Sha men har ikke helt kommet igang.
  Bloggen din inspirerer masse <3

  Takk for herlige tips skjønne deg!

  1. Så utrolig hyggelig å høre! Jeg gikk lenge å tenkte på om jeg skulle kjøpe en for kroppen, fordi jeg allerede hadde en til ansiktet.
   Men den for kropp er større, og med tagger, så den er lettere å bruke, og jeg føler den virkelig stimulerer. Bruker den over keisersnitt arr på maven, der huden føles litt nummen. Er overbevist om at det er bra for arrvevet.?

  1. Hei Siv, jeg kjøpte min blå agate på Gimle økologiske før jul, men vet de har flere i nettbutikken. Parfymeri.no, er så fornøyd med den!! ??