Hår

Når håret trenger litt øyeblikkelig glam

Det er utrolig hva man finner når man leter. Jeg ønsker å bli enda mer streng på hvilke produkter jeg bruker for å redusere antallet. Og fortsatt er det en del produkter her som ikke helt faller inne i kategorien min grønne nok, men jeg justerer med selv etterhvert som reisen går.

Min samboer blir gal av alle mine produkter, og jeg forstår han veldig godt – dessverre. Men det finnes så mange bra kostmetikkprodukter der ute. Men hvem blir vel ikke biiittelitt sliten av å forsøke finne akkurat det produktet som skal gjøre deg ekstra fin på håret? Jeg har testet mange produkter, men få får innpass i skuffen på badet. Men dette gjør det. Ett triks jeg bruker for å piffe opp frisyren er nemlig glansspray som gir håret supershine. Øyeblikkelig! Slike sprayer kommer til sin fulle rett for deg med rett hår. For som du sikkert vet reflekterer lyset bedre på rette flater.

Når jeg ikke har tid til en proteinkur som skal vare i 30 minutter, etterfulgt av en fuktighetskur som også skal virke en lang stund før den skylles ut (puh), da er det fint å jukse litt.

Slike typer sprayer faktisk en perfekt gave til hun, eller han som har skuffen full av duftlys, eller hva? Jeg har delt mine favoritter tidligere, og det gir meg glede i hverdagen å oppdage de ekstra gode tingene.


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.