Hud Ren og naturlig hudpleie Sunnhet og velvære

Fem beauty favoritter jeg kjøper igjen

Den samme uken jeg observerte skuddene fra tulipanløkene var på vei opp, kom snøfallet. Så lot våren seg vente litt til. Jeg har aldri vært en storshopper, men forsøker redusere forbruket til det nødvendige. Siden skjønnhet og helse er det jeg jobber med er det umulig å ikke fylle på lageret. Men jeg forsøker å lytte til Marie Kondo, og only keep the things that brings me sparks of joy.
Men her er 5 beauty favoritter jeg har brukt med gleden igjennom vinteren, og som er aktuelle for den som ønsker en deilig vår. Dette er produkter jeg mener er supre gaver fordi de er så knallgode og deilige. I hvert fall for meg.

5 beauty favoritter for våren

  1. En skikkelig deilig te som smaker av fersken og sprudler av champagne kjøpt på Røtter på Frogner. Perfekt venninnegave mener jeg.
  2. Denne tynne fuktighetskrem som har holdt huden min myk i vinter.Jeg virkelig elsker denne milde duften, og har sett frem til å bruke den hver morgen. Spesielt kommer til til sin rett etter hjemmepeelinger fordi jeg føler den virkelig beroliger huden min. Ren Skincare sin Flash Hydro – Boost.
  3. En velvære og treningsplanlegger fra Kønig Design der jeg kan visualisere mine beauty og helsemål. Alt notert med penn på papir er lettere å huske.
  4. Jeg kan bli litt provosert over dyre shoppingtips når det finnes rimelige, bra produkter. Burt´s Bees. Micheller Water. er en god budsjettfavoritt! En god rens som tilfører fukt og litt olje. Jeg bruker den hver morgen for en mild rens, men også etter oljenrens for å få bort overflødig olje. Dette vannet inneholder også litt olje, men såpass lite at huden ikke føles oljete, eller fet etterpå.
  5. Ingen vår uten rent hår. Jeg har testet så mange clean beauty produkter i vinter, og foretrekker de uten uttørrende sulfater. Det er vanskelig å finne de virkelige gode, men Rudolph Care’s Blossom sjampo leverer. Den skummer og jeg liker pumpe som hindrer for mye såpe, eller at såpen størkner i tuppen.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.