Hud Ren og naturlig hudpleie

Er kraftig peeling nødvendig?

Jeg kjenner mange som har betalt det hvite ut av øyet for å bruke uker på hudflassing. Men alt jeg har lært om min egen hud forteller meg dette er feil. Det kan virke så fristende å få en quick fix som lover en total hudfornyelse, men å bryte ned huden over en så lang tid tror jeg kan gi mer sensitiv hud. Når jeg ser en person med en vakker hud som gløder, tenker jeg på «sunnhet» og linjer sekundært. Dette er kanskje grunnen til at jeg elsker peelinger som er relativt milde. Jeg syns de funker veldig bra.

ARTIKKELEN INNHOLDER SPONSEDE PRODUKTER/ PRESSEPRØVER

I TRYGGE HENDER: Mandelsyre peeling i salong fra Elixir Cosmeceuticals er en peeling jeg liker godt veldig godt.

Veien mot glødende hud

Hvordan du spiser og lever påvirker huden din mye, men å ha gode renserutiner, eller bruke C-Vitamin er to andre metoder jeg bruker for å få frem gløden. Etter å ha brukt lag på lag med fuktighet i vinter er huden klar for å tåle litt sterkere saker. Har du sensitiv hud, eller rosasea er det fult mulig å bruke peelinger, men be en hudterapaut anbefale deg produkter da det kan være noe syrer du skal være forsiktig meg å bruke. Min erfaring er at merker som Dr Scrameck/ Green Peel og Elixir Cosmeceuticals er gode på salongpeelinger som ikke belaster huden min mer enn nødvendig.

GIR GLØD: Dr Gross og Comfort Zone leverer, men jeg avslutter alltid med mye fukt.

Akkurat nå er det hjemmepeelinger jeg er mest hektet på. Ett av mine nye favorittmerker har en fantastisk deilig hjemmepeeling som jeg er veldig fornøyd med. Dr. Gross Resurfacing Liquid Peel består av flasker. Trinn 1 og 2. Den første har syrer som stimulerer hudens cellefornyelse og får frem gløden. Og i miksen litt salicylsyre. Salicylsyre brukes bryter ned talg som eventuelt tetter igjen porer, og er derfor forbundet med fet hud. Den andre trinnet inneholder beroligende ingredienser som blant annet havregryn, og grønn te. Mens mesteparten av ”vannet” er ekstrakter fra noe som heter Centella Asiatica, en ayurvedisk medisinplante brukt for å pleie sår.

Ayurveda er læren om den indiske helsefilosofien er veldig i vinden nå, og noe jeg har skrevet litt om tidligere. Så jeg kunne ikke unngå å bli litt ekstra påvirket av til å like denne peelingen.

En mildere hjemmepeeling er den hvite tuben fra Comfort Zone. Denne har bromelan fra ananas som peeling, en enzym jeg leste ble brukt for å behandle brannsår. Så her kommer hudfornyelsen inn. Denne syns jeg er mye mildere, og men som andre masker med syrer kan du justere effekten selv etter hvor lenge du lar den sitte. Det samme gjelder for andre gode hjemmepeelinger jeg har tipset om tidligere.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.