Ren og naturlig hudpleie

Krystaller og neglelakk med god vibber

Krystalltrenden sier mye om retningen verden beveger seg i.  Begrep som funksjonell medisin, mat som medisin, er begge godt utbredt nå. Det samme gjelder krystaller i hudpleie og sminke. Ikke lenger så alterntivt, men spot on moderne. For meg som alltid har likt en holistisk tilnærming til skjønnhet og helse er dette fantastisk gøy. Du går kanskje rundt med en highlighter eller shimmerkrem fylt opp av krystallstøv uten å vite det. Men mange merker bruker forstatt mikroplast som shimmer…

NAILART: Neglene minner om marmor, men ametyst var inspirasjonen.

Det er ikke mange år siden troen på krystaller var ansett som noe veldig svevende og alternativt. Jeg liker vakre ting, og krystaller inkludert. Mange synes sikkert det er ganske alternativt å tro på energier, men alle har vi vel en intuisjon og mavefølelse? Eller venner de føler seg bedre sammen med enn andre?

For meg er krystaller vakre stener som gir meg god følelse, ikke mer avansert enn det. Å bære rundt på en ametyst alene vil ikke gjøre meg til en mindre stresset person, men synet av den får meg til å tenke mindre stress, mindre frykt og bekymringer som er noen av de mange kvalitetene ametysten representerer. Jeg fikk denne av en nær venninne, så hver gang jeg ser på den tenker jeg på henne. Det er fint.

Krystaller og spirulina

Reklame/ Nylig var jeg på skjønnhetsmesse Beauty Expo Oslo for å se hva som vil oppta oss på skjønnhetsfronten fremover. I et rom på det nye hotellet Amerikalinjen som ligger på Jernbanetorget, var en gjeng skjønnhetsentusiaster samlet i et rom med forskjellige utstillere. Det var behandlinger med massasjeverktøyet gua sha i rosequarts, spirulinavann, kollagenhansker. Jeg storkoste meg. Innerst i lokalet var det duket for forfengelighet, og en aldri så liten kø av ivrige freebeies ladies dannet seg ganske fort foran neglebaren som tilbød fine negler. Ho, ho! For hva er det med oss damer og én gratis manikyr? Vi blir helt elleville.

Det var litt flaks at jeg faktisk fikk med meg en behandling for det var kamp om de to stolene hos det holistiske hånduniverset Another Chapter Studios er et mobilt neglelakkstudio som bruker et av mine favoritt neglelakkmerker som jeg har skrevet om tidligere. Den «grønnere» lakkene fra Kure Bazar. som kommer hjem til deg og legger fine lakker om du skulle ønske det. Se bare hvor fine neglene mine ble!

AMETYST: Mindre stress, bekymringer og frykt for det ukjente.

Da det ble min turen til å få lakket neglene angret jeg de første minuttene. Den ene lakken etter den andre ble lagt på i en tykk røre av lakk som ble blandet rundt, og jeg kunne ikke se for meg at resultatet ble så finpolert som dette. Trodde virkelig det skulle ble ruglete og ganske «støgt» for å nevne det ordet jeg tenkte i mitt stille sinn. Men så feil kan man ta. Disse er virkelig litt crazy for meg å være. Ikke bare er de lilla. Fargene på mine lakker spenner fra rødt, til burgunder, lys beige til sart rosa. Det er ytterst sjelden andre farger slipper inn i min neglelakk samling. Men så fikk jeg et lite innfall av å komme meg ut av komfortsonen da valget ble tatt. Kanskje det var ametysten hjemme som fikk meg til å gjøre det.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.