Hud

Min erfaring med kollagen

ANNONSE I SAMARBEID MED OSLO SKIN LAB

Solen titter endelig frem og vi går mot lysere tider der huden kommer ekstra godt i fokus. I vinter har jeg styrket huden min fra innsiden med blant annet kollagenpulveret The Solution. Og siden mange av dere har kommet med spørsmål til meg om pulveret, ønsket jeg å gi svar på spørsmålene som går igjen her.

Funker det, har du merket forskjell på huden?
Kommentar fra meg: Ja, absolutt. Huden min har holdt seg myk og glatt i hele vinter, og min siste hudanalyse viste en klar forbedring på porestørrelsen fra 44 til 78 prosent. At huden har blitt strammere beviste for meg at forbedringen hadde skjedd fra innsiden. Størrelsen på kollagenpeptidene er det som avgjør hvor effektivt huden tar opp kollagenpulveret. Peptidene som brukes i kollagenet i The Solution har dokumentasjon fra studier som viser slik effekt. Jeg ville aldri snakket varmt om merket om jeg ikke hadde fått denne bekreftelsen og var 100% sikker.

Hvorfor reklamerer du for dette når litteraturoppsummeringer tyder på ingen effekt?
Kommentar fra meg: Jeg brukt kollagenpulver lenge før jeg begynte samarbeidet med Oslo Skin Lab, og frontet deres kollagenpulver The Solution. Forskingen jeg hadde lest meg opp på dokumenterte at riktig kollagenpulver har en positiv effekt på huden. ( Se gjerne linke til rapporter nederst i saken) Men som mye annet, handler dette også om holistisk livsstil. En krem eller kosttilskudd alene utgjør ikke mirakler om man ikke tar vare på kroppen sin. For meg gir pulveret en dominoeffekt. Jeg starter dagen med et kollagenpulver av typen som hjelper huden min ( for det finnes flere forskjellige typer), og ved å gjøre det begynner jeg dagen med selvpleie som fører til flere sunne valg. For meg føles dette veldig riktig.

Kan du bruke kollagen under svangerskap og når du ammer?
Oslo Skin Lab: Det finnes ingen rapporterte bivirkninger på The Solution™, og dermed ingenting som tyder på at produktet skal være skadelig for deg som ammer eller er gravid. Vi anbefaler uansett at du rådfører deg med din lege eller helsesøster før du starter med et nytt kosttilskudd under graviditet og ved amming.

Kommentar fra meg: Under min andre graviditet var jeg forberedt på hvilke fysiske behov kroppen min ville ha etter en fødsel. For meg var det helt riktig å begynne med kollagenpulveret noen måneder etter fødsel. Jeg proppet i meg vitaminer, sunt fett, og proteiner. Jeg ammer fortsatt min yngste, og tror ikke kollagenpulveret er skadelig, tvert i mot. Alt jeg har lest meg opp på om tema kollagen og graviditet styrker min tro.

Hva smaker det?
Kommentar fra meg: Det har ingen smak! Denne fordelen gjør at jeg verken blir kvalm av å ta det, og jeg kan blande det inn i både varme og kalde drikker som juice uten at det påvirker smaken, eller hvilken effekt pulveret har.

Når anbefales det å starte med kollagen?
Oslo Skin Lab: Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og hjelper til med å holde huden fast og spenstig. Fra slutten av 20-årsalderen synker kollagennivået i kroppen/huden med ca 1-2% i året. Man kan derfor starte med kollagentilskudd for å forebygge dannelsen av linjer og rynker allerede i siste halvdel av tyveårene.

Kunne du tenke deg å prøve dette kollagenpulveret klikker du på linken HER som gir det 65% rabatt på første levering, det vil si 199,- kroner isteden for 569,-. Som medlem får du videre 30% rabatt på videre forsendelser, og tilbudet er uten bindingstid og med angrerett.

Effekten av Verisol® er dokumentert i dobbelt-blindede, randomiserte, placebo-kontrollerte studier, som er tilgjengelige i PubMed den verdensomspennende litteraturdatabasen for publisert fagfellevurdert forskning innen helsefag og biomedisin.

Her kan du også lese mer om studiene som er utført på Verisol® kollagenet :

Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.

Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study.

Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology.

#osloskinlab #thesolution #kollagenpulver @osloskinlab

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.