Hår

Ayurvedisk flørt

Jeg blir alltid litt lettet når jeg kommer over produkter eller behandlinger som sparer meg for tid. En quick fix som gir litt glamour i en travel hverdag der jeg dedikerer mesteparten av tiden til min kjære familie. Tiden til egen forskjønnelse er ganske begrenset, derfor er jeg veldig begeistret for denne shinebehandlingen eller «glansvasken» fra Aveda som er av de grønnere, renere merkene. Kuren er laget av forskjellige planteoljer, grønn te, og skal vare i 20 hårvasker.

AVEDAAAHHH: Duftlyset til Aveda er en klassiker i min samling av duftlys.

Glansfullt hår uten hårkur

Så hvorfor ønsker jeg å dele denne nyheten? Behandlingen sparer meg for tid og når jeg slipper å bruke et stylingprodukt for å bli fin på håret, er svaret innlysende. I mange år var jeg superbegeistret for shine sprays. Sprayer som bare gir ren glans. Kjenner du ikke til disse bør du teste disse. Håret blir så utrolig fint! Ofte brukte jeg også mineralske oljer for å oppnå glansfullt hår, men disse gjorde håret litt fett og på sikt bare mer slitt. Å kure håret gjør mye. Håret blir sunt og mer glansfullt. Men for min del betyr dette én ukentlig session med 2 x vask + protein + protein + fuktighet. Men kjære vene så tidkrevende. Jeg har jo ikke tid til det nå.

Glansvask uten greasylook

Som du sikkert vet trenger håret ditt proteiner og ikke bare fukt for å få spensten. For mye fuktighet gjør i likhet med mye mineralske oljer håret blast. Og nå som jeg ikke bare har meg selv å ta hensyn merker jeg håret tørker inn. Derfor var denne «glansvasken» effektiv etter en grundig salongkur.

Etter jeg fikk barn har forbruket hva gjelder skjønnnhetsprodukter endret seg. Jeg bruker ikke hårsprayer like ofte fordi de suger ut fuktigheten i håret mitt som trenger den fukten den kan få. Og «glansvasken»? Shine on! Elsker den! Når man liker å bruke produkter uten for mange unødvendige kjemikalier, og sikter i den grønne/ rene retningen er alternativene ofte fulle av oljer som gir en greasy look, men ikke denne. Dette til tross for at den består av oljer…Så jeg er veldig fornøyd med min nye tidsbesparelse. Jeg betalte 650 kroner for shinebehandlingen. Siden behandlingen var i impulsiv tok jeg ingen før-bilder, men håret mitt føles og ser veldig sunt ut nå. Anbefales teste ut om du liker blankt hår.

INGEN LUKT AV JORD: Aveda har også kommet med en ny serie for tørt hår. Mild, deilig duft.

Jeg har flere gode tips jeg vil dele med deg. Sliter du med å komme i gang med treningen vil du kanskje få glede av å lese denne saken.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.