Sunnhet og velvære

Online trening som motiverer meg

I dag tenkte jeg å dele noe som kanskje kan hjelpe deg med komme i gang med treningen før januar. Kanskje du vil gi deg selv bedre helse i julegave? En investering i egen helse er en fin gave eller hva? Jeg er blitt så glad i online treningen på Core Balance, gründer – og eier Monica Øien er en nær venninne, (men jeg er absolutt ikke betalt for å skrive dette, og jeg ville skrevet artikkelen om vi ikke var venner).
Når jeg oppdager noe som gjør meg glad, vil jeg flere skal få vite om det! For meg er god helse den største luksusen, og når jeg logger meg inn på Core Balance sin online trening, får jeg litt sommerfugler i maven. Det er så mange inspirerende damer «der inne», og jeg liker friheten av å kunne velge akkurat den timen som passer for meg.

Januar er tiden mange setter seg hårete mål, men ender opp som støttemedlemmer på treningsstudioet de tror de kommer til å gå til. Ofte. Jeg har selv vært der, og måtte kaste inn håndkle senest for et par år siden, fordi studioet lå for kronglete til. Reiseveien ble for kronglete..

HOME: Jeg vet bare hvor vanskelig det kan være å komme i gang med trening etter fødsel, og enda mer krevende etter man er i tilbake full jobb.

Online trening men offline i hodet

Men online trening er både praktisk, og rimelig. Dessuten bestemmer jeg selv når jeg kan trene. jeg har tid. De fleste store treningskjeder har allerede dette tilbudet, og kanskje det lille studioet du går til jobber med dette tilbudet? Det er verdt spørre, og indikere at dette er et tilbud du ønsker. Det jeg liker beste med Core Balance er hvordan timene og informasjon motiverer meg til å bli inne i deres univers. De anbefalte meg å ta den samme timen flere ganger, og jeg blir ganske imponert over hvor sterke instruktøren er, så ja – jeg ser poenget med å virkelig repetere den sammen timen mer enn et par ganger. De har også et tilbud som etter min mening er litt mer holistisk enn noen av de store kjedene.

Det er utrolig givende å gå på klasser i det fysiske studioet, men fordelene med online er at jeg har funnet noen favoritt klasser som jeg trener når det passer meg. Som hjerte meditasjon med Chiara Cattaneo.

OPEN YOUR HEART BABY: Litt hjertemeditasjon skader ingen.

Min største motivasjon for å trene

For meg handler trening om å få mentalt og fysisk overskudd. Å se dagen forsvinne while «mummy’ing» uten å få mye tid til meg selv kan være frustrerende. Men å orke leke på gulvet med to små som er høyt og lavt gir så mye glede. En annen motivasjon er å faktisk forebygge klimateriet som jeg vet er rundt hjørnet. Hjælp! Styrketrening tre ganger i uken er visst det som anbefales når man merker den «personlige klimakrise» er på gang. Å finne frem energien jeg hadde før jeg ble gravid og ikke sov syv timer sammenhengene gjennom natten er kanskje den største motivasjonen. Men det skal ikke så mye til for å føle seg bedre.

Å bli mor i voksen alder er ubeskrivelig godt. Jeg kjenner på en glede og takknemlighet som føles så stort, og som mamma føler jeg meg uredd. Instinktet for å beskytte min lille familie er vekket, og for meg er dette en energi som driver meg mot å ta vare på min egen helse. Jeg hadde to fine graviditeter, og følte ikke jeg stresset med å bli kvitt de ekstra kiloene som gjorde at jeg følte meg tung og sliten. For ikke å snakke om cellulittene, hengemaven, eller grevinnehengene på armene som kom med å være gravid. Your name it, l had it big time. Men slik er det nå. Kroppen er fortsatt veldig preget av å ha båret frem to barn, og jeg liker det. Men den gode følelsen av overskudd har endelig begynt å komme tilbake. Det føles fantastisk.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

    1. Takk Mari, det er veldig bra. Deilig å slippe gå ut av heimen også, nå som det er så mørkt og kaldt.