Hud Ren og naturlig hudpleie

13 renseprodukter jeg har testet

Det var på høy tid jeg postet denne artikkelen om renseprodukter. Tidligere har jeg delt mine tips om hvilke endringer du kan gjøre fra sommer til høst. Hver morgen sjekker jeg gradestokken som jeg registrerer nærmer jeg minus for hver dag som går. Jeg kjenner at huden i ansiktet og hodebunnen er blitt tørrere. Føler du det samme? Derfor tenkte jeg det var på høy tid å dele mine erfaringer om renseprodukter jeg har testet i det siste. En god rens skal slipe bort døde hudceller uten at huden føles for tørr etterpå. Så her er ni favoritter der flestepartene er kjøpt selv, men fordi noen er mottatt som pressegaver, må innlegget merkes reklame, men innlegget er ikke betalt.

Når jeg bruker serum tar jeg alltid de vannbaserte før de oljebaserte. Men for rens er det omvendt. Fat first fordi fett løser opp fett.

FIRE FETE: Rensebalmer er supergode å bruke når det blir kaldere og huden er tørr.

Rensebalmer er must når du bruker sminke

Rensebalmer og renseoljer supergode å bruke nå. Har du tørr hud renser de huden din på en skånsom måte. Bruker du make up vil de effektivt løser opp fettet sminken er laget med. Disse tre rensene på bilde over er veldig forskjellige. Aurelia er jo et merke jeg liker veldig godt. Aurelia sin Miracle Cleanser er en rensekrem som virkelig leverer. Jeg har brukt den i hele ansiktet, også for å fjerne øyesminke.

Rensebalmer egner seg dårlig til fjerning av sminke rundt øyepartiet. Men for å rense bort mye make up mener jeg de er aller best! The Organic Famacy sin klassiskeThe Carrott Butter Cleanser er fantastisk deilig.Jeg tror dette var en av de aller første rensebalmene som kom på markedet. Fri for syntetiske oljer, merk bare at om du reagerer på naturlige produkter kan balmer av den «renere» sorten gi en reaksjon på huden din. Rensebalmen The Thermal Cleansing Balm fra Omorovicza ble for seig og vanskelig å få av, og ihvertfall ikke en rens for øyene. Men jeg elsker masse annet fra merket. Beautifying Cleanser fra Aveda derimot var deilig, og veldig drøy. Følte jeg aldri ble ferdig med denne tuben!

Mineralske oljer for sensitiv hud

Jeg har tidligere nevnt kultklassikeren fra Eve Lom som ble en stor skuffelse fordi den består av mineralske oljer, altså billige ingredienser for en så dyr balm syns jeg er merkelig. Men den har eksistert lenge, så jeg tipper denne ble lansert før googlemania var mulig og er alle kan sjekke innholdet.. Jeg elsker oljen hennes, men beklager Eve…rensebalmen din er for dyr! Men, for det er et men. Reagerer huden på mye kan mineralske oljer fungere fordi de ikke trigger huden som naturlige balmen kan gjøre, men de bør de ikke være tilsatt syntetisk parfyme.

RENSEDILLE: Det er så mange gode renseprodukter å velge mellom.

Rensevannet jeg elsker

Min favoritt å bruke etter rensebalmer nå som det er kaldere er Burt’s Bees Micealler Water. Den tilfører masse fuktighet og er en budsjettvennlig sværing. Du ser den store flasken bak rensen fra det nye merket Abahti Shanta Rich Cleanser som jeg syns er virkelig god!

En nytt merke i Norge

For min 40 pluss hud er det nødvendig, når jeg bruker grønn hudpleie at det har en teknologi bak seg. Så mye som jeg elsker DIY produkter begrenser det seg en del. Kokosolje som mulitprodukt er sikkert vel og bra for mange, men «renseprodukter» som dette har store molekyler trenger ikke ned i huden, og gjør lite for huden på langt sikt. Abahti sin rens har fruktsyrer som jeg kjenner virkelig renser grundig på en god måte.Jeg har også testet ansiktskremen dere over en stund, også denne er også super god. Et merke å legge merke til. Renser med fruktsyrer er kanskje det jeg bruker mest.

Renseprodukter for voksen hud

Alpha Beta Pore Perfecting Cleaning Gel Dr Dennis Gross ( den transparente tuben til venstre) er også en merke som jeg har brukt mye i det siste, og som har seilt høyt opp på min favorittliste. Voksen hud trenger masse fuktighet. Men like viktig er det med renser som er effektiv til å eksfoliere så alle de døde hudcellene. Dr Dennis Gross har noen andre rensepadser som fungerer som et totrinns system. Skal skrive mer utfyllende om disse fantastisk padsene senere.

Enkle og gode ensymrenser

Merker som Nouri og Rudolph Care har også to enzymerenser som jeg har brukt i mange år. Ensymer sliper huden og stimulerer derfor fornyelsen av ny hud som er det alle ønsker eller hva? Begge rensene har en pumpefunksjon som også gjør væsken om til mousse så rensen varer lenge. Nuori sin kremrens som du ser på bildet, er også en favoritt som jeg kjøper igjen og igjen og bruker på øyene. Denne er spesielt god å kombinere med en fruktrens. Rensen for late damer er også en stor favoritt hos meg.

The Ordinary er et spennende merket som har kommet til Norge. Deres konsept er produkter som gjør at du kan bygge din egen hudpleierutine. Dette krever jo litt kunnskap, men igjen les grundig før du kjøper renseprodukter eller andre produkter, ( steder som selger merket burde vise deg en oversikt over hva produktet skal brukes til og hvordan). Deres Squalane Cleanser anbefales å brukes for å fjerne make up og som en vanlig rens. I likhet med balmer varmer opp rensen i hendene godt før du masserer den på huden. Den skal passe for alle hudtyper, men jeg syns denne rev nok til at sensitive hudtyper kanskje skal være litt forsiktige med den. Alle produktene fra The Ordinary er uten parfyme, så det er veldig bra for sensitiv hud.

Talk to me baby!

Alright! Om ikke du fikk nok å tenke på nå, vet ikke jeg! Kommenter gjerne, og del gjerne hvilken rens du liker, og er den i den grønne retningen eller de beste for sensitiv hud blir jeg ekstra glad! Ha en nydelig uke!

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.