Sminke

Høstens fine negler: 3 tips som får lakken til å vare

Hello beauties!

Neglelakkdronningen Esssie lærte meg sine beste tips som jeg gjerne vil dele med deg!
Til hverdags er det to detaljer som (nesten) er avgjørende for at jeg skal føle meg skikkelig fin: fin sveis, og velstelte negler. Neglelakk som flasser irriterer meg overraskende mye. Derfor er det avgjørende å påføre lakken riktig så den varer i mange dager. Syns du det er vanskelig å få lakken til å sitte er det kanskje noe du gjør feil? Here is what to do!

EN KLASSISK BURGUNDER: Vinrøde negler er noe av de enkleste og fineste.
LAKK OG LÆR: Strikkegenser og velstelte negler er alltid en fin kombo.

Slik får du fine negler som varer

1. Bruk alltid underlakk
Første bud for å få fine negler er er å vaske hendene så oljen fra en håndkrem hindrer lakken i å feste seg. Eventuelt gå raskt over neglene med neglelakkfjerner for å få bort rester av fett og olje. Neglelakkfjerner tørker ut neglene, så har du porøse negler fra før er det smart å ikke pleie neglene godt når du har perioder uten lakk.

3. Tre tynne lag må til.
Det var fra Essie jeg lærte at to tykke lag ikke er nok. Hennes manikyr bestod av totalt fem lag med over og under lakk inkludert, men fy søren så fine neglene mine ble etterpå!. Legg på ett strøk underlakk og vent til det er helt tørt. Et annet trikset for en vellykket manikyr er  å lagene tørke, og ja – 3 tynne lag med farget lakk gir de fineste neglene. Da blir litt akkurat passe tykke til at det ser ut som gellack, bare litt tynnere og finere.

3. Ikke dropp overlakken..
Det krever tålmodighet å legge en lakk uten å ødelegge den fordi du bruker hendene. Men de gangen jeg har hoppet over overlakken er nesten alt bortkastet dessverre. Dagen etter ser jeg tydelig at fargen slites av. Så lakk og lær. Spesielt gjelder dette for grønnere merker Butter London, som Kure Bazaar, Deborah Lippman, Zoya for å nevne noen.

4 FAVORITTER: Alle lakkene er nyheter bortsett fra den brune Dior lakken som kom i fjor.

Er grønne lakker bedre?

Om du er interessert i minimere eksponeringen av sterke kjemikaler er det greit å vite at det finnes ingen økologiske lakker. Heller ingen lakker som er spesielt sunne å inhalere. Så hold pusten uansett. Det må jo sterke kjemikaler for at en lakk skal sitte fast. Men merket Kure Bazaar som er min grønne favoritt bruker kun naturlig pigmenter, og er av de «reneste» blant de grønne lakkene. Trenden viser at flere velger å rense opp i gamle formeler, og det er jo veldig bra.

Lese mer?
Den deiligste drikken for mot betennelse er instant pulver..Golden mylk please
3 favoritter for tørr hud
En mindful jentetur til København


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.