Tips mot tørr hud

Hud Ren og naturlig hudpleie

Hello soft skin: 3 favoritter tørr hud elsker

Inneholder sponsede produkter/ reklame. Det er en stund til desember men julen er høysesong for parfymerte body lotions. Siden de lukter så deilig, er det er fort gjort å glemme at disse veldig parfymerte kremene kan irriterer huden din som kanskje allerede er tørr. Kanskje den parfymerte body lotion ikke gir nok næring til huden din, men faktisk tørker den ut? Er det ett sted man bør tenke kvalitet så er det hva du bruker på store flater. Men mye syntetisk parfyme kan være grunnen til at huden føles tørr og sår.

De av dere som har lest The Beauty Edit en stund kjenner sikkert min lille reise mot å bli en green(er) godess. Naturlig eller økologisk betyr absolutt ikke ikke alltid best. Men selv forsøker jeg unngå syntetisk parfyme på de store flatene. Her er tre favoritter som også er fri for mange tomme fyllstoffer.

3 favoritter til tørr hud

Her er tre gode favoritter jeg virkelig vil anbefale til kroppen. Oljen fra Voya er en gammel favoritt. Herligheten koster nesten 600 kroner, men varer til gjengjeld lenge. Minuset med oljer er at de kan være seige å smøre på. Og til tider litt tidkrevende. Men trikset er å smøre de på nydusjet var hud. Et par pump av denne dekker store flater. Da går det raskere og oljer trekker bedre inn i huden føler jeg. Ciamed (kostet rundt 200 kroner) og er et svensk merke ukjent for det fleste. Dessverre selges ikke lenger merket på Skincity.no der jeg fant den. Den lukter deilig sitrus, og dette er en tynn konsistens som føles som den smelter inn i huden. Love it!

Denne body lotion fra Pai/Skinlove.no med beroligende Calendula (som jeg har skrevet om min elsk for tidligere) koster i underkant av 300 kroner. Mye kvalitet for pengene.

Som barn reagerte jeg veldig på parfyme. Jeg trosset signalene på at dette ikke var det beste for min hud. Tilslutt at svien og kløen på leggene kom ikke av tørrhet, men alle parfymen jeg smurte på igjen og igjen. Men vil du tenke hva som er fra for miljøet på kroppen din, er body lotions og oljer et sted du kan begynne tenker jeg.


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.