Ren og naturlig hudpleie Sunnhet og velvære

En mindful jentetur til København

Vi jenter snakker ofte om å dra på jenteturer. Viljen er større enn gjennomførbarheten, for det blir mye prat og no action. Derfor ble denne turen en stor gulrot for meg. To uker har gått siden jeg pustet inn købens atmosfære, og jeg koser meg fortsatt med opplevelsen. Det ble liten shopping, men mye mindfullness eating og hvilepuls. Jeg vet ikke hvordan dine helgeturer er, men jeg har inntrykk av at shoppingturene har fått et nytt innhold. Denne gangen var det ingen heseblesende løpingen fra butikk til butikk. Vi var en fin gjeng som vandret rundt, spiste mye god mat, og så på livet.

VENTER MED GLEDE: Etter to barn var det å bare sitte å vente på bord en glede. købenahavneren er så «coole» så se på.

Jeg har vært i København mange ganger. På en av mine første reiser lagde jeg en stor shoppingguide for magasinet Henne. Jeg saumfarte byen kriker og kroker, spurte alle damer jeg kom over med kul stil over om hvilke butikker som var best på nye trendplagg eller tidligere elsket second hand. Oppdraget var gøy. Jeg fikk en komplett oversikt  over byens beste butikker, men denne gangen var det det mindfullness eating jeg så mest frem til.

Her er mine topp tre tips til en langhelg uten kjas og mas.

1. Book spisesteder i forveien

HIPPY CHICK: Café Aterlier September er stedet du stikker innom for å spise din hipsterfrokost. Avokado, og plantemylks er som forventet på menyen, og masse, MASSE annet godt.
Café Aterlier September ligger i nærheten av shoppinggaten Strøget.
ALL DAY EVERY DAY: Rustikke fat, kopper og tallerkner blir kjedelig uten deilig kaker.

Å spise god mat var selve gleden for den gjengen småbarnsmødre jeg reiste med. Vi booket bord på spisestedene god tid i forveien. Hos de populære stedene som ærverdige smørrebrødeksperten Santk Anne, foodielovers Restaurant Geist, hippe og unge The Union Kitchen og trendy og low key Pluto fylles resvervasjonslistens seg fort, så vær tidlig ute og kannseller heller.

2. Bo sentralt i København til en grei pris

ROLIG OG SJARMERENDE: Phoenix Copehagen ligger koselig til og mer anonymt.
Silvany i hotellloungen til Hotel Phoneix Copehangen

Alle elsker en god deal, og når hotellet ligger sentralt gir det mer frihet til å gjøre som man vil. Vi bodde på hotell Phoenix Copenhagen meg beliggenhet i området der antikk forhandlere holder til, og gangavstand fra sentrumsgaten Strøget. Selv om hotel D´Anglaterre som ligger på toppen av shoppegaten Strøget regnes for å være det mest poshe, er det veldig masete og mye bråk akkurat der, og stedet koster skjorta.

3. Besøk ett sted du er nyskjerrig på

Butikken ILovebeauty i København
Butikken ILovebeauty i København
I WISH: I love beauty ligger i en av mange små pavilljonger utenfor slottsparken. Hvorfor har vi ikke slike i Oslo..

Noen av mine beste reiseminner er fra turer der jeg har reist alene. Da er det ingen hensyn å ta, og jeg drar dit jeg ønsker. På denne turen hadde jeg ett ønske: å titte innom skjønnhetspavilljongen til en av Danmarks skjønnhetseksperter Charlotte Torpegaard. Fra det jeg har lest av hennes artikler har vi veldig lik smak, og min jaderulle kjøpte jeg fra henne. Jeg har også en bok hun har skrevet. Jeg elsket den lille butikken!

Butikken ILovebeauty i København
NAUTURAL BEAUTY: Massasjeverktøy som frigjør spennninger er veldig vakre å se på.
Butikken ILovebeauty i København
Bilde av Silvany Bricen hos ILOVEBEAUTY i København.
PÅ GJENSYN: København er uten tvil byen i mitt hjertet. Jeg håper vi ses igjen til neste år.

Orker du mer mindfullness? Jeg har begynt en 30 dagers meditasjonschallenge, blir med davel.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (4)

        1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Miss Thaliath, kos deg i Køben når den tid kommer, og riktig god helg!