Hud Ren og naturlig hudpleie

Månedens favoritt: Calendula baby!

Tørr hud er noe alle misliker. Derfor tok trenden med ansiktsmasker tok fullstending av for noen år siden, og du har sikkert noen ubrukte sheet masker liggende som burde bli brukt før de blir gamle. Bruk de! Høsten er her, og huden trenger masse fuktighet og næring.

Jeg har tidligere skrevet om min lille reise mot å bli en green goodess, men syns det er vanskelig å finne gode produkter som faktisk leverer uten for mye fyllstoffer og uønskede kjemikaler. Men månedens favoritt gjør det.

Økologisk k-beauty: Calendula skal ha en beroligende effekt på huden, denne masken var deilig!


Denne månedens shoppetips (uten shoppeskam) er den deilige ansiktsmasken Soothing Relief Mask med calendula fra K-beauty merket Aromatica. Aromatica er et merke som faller i kategorien bærekraftig. Jeg vet hva du tenker at alle promoterer seg som det for tiden, men inne K-Beauty er det mye rart. Aromatica er økologisk k-beauty med gode produkter, spesielt for en ung hud, eller deg som er fornøyd med gode basisprodukter vil jeg tenkte dette er drømmemerket.

Det har skjedd et skifte i temperaturen som gjør at jeg har begynt å merke behovet for håndkremer, og ikke slurver unna å bruke oljer og fete body lotions. Så egentlig burde en god kroppskrem være denne månedens favoritt. Men jeg hadde så lyst til å tipse om noe som ikke koster så mye denne gangen. Forrige favorittmaske var den luksuriøse masken fra Tata Harper, men denne masken ligger på rundt 50-lappen, og merket er vegansk og økologisk K-Beauty for de som har sett etter det.

Økologisk K-beauty

BOTANISK: TREND: Ingen ringblomster i min have, men calendula er ringblomstens botaniske navn.
PLUSS OG MINUS: Botaniske ingredienser og esensser fra planterike kan være store allergener, men gull når ikke.

En av de store trendene innen skjønnhet som virker bli den nye standarden er fokuset på botaniske planters styrke i hudpleie. Jeg har alltid hatt vært ekstra interessert i produkter merket med innhold fra calendula, eller ringblomst som den heter på norsk. Ringblomsten har intens, nydelig gulfarge som gir en varm glød og farge huden når du bruker oljer med calendula. Men det aller beste er blomstens og potente evner til å støtte hudens evne til å fornye seg. For er det noe jeg ønsker etter passerte 40 så er produkter som gir masse godt til huden, og som er enkle å bruke.

Jeg har funnet tre gode fuktighetsprodukter for kroppen som du kan lese om her.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.