Hud Ren og naturlig hudpleie Sunnhet og velvære

Gua Sha sa du?

«Altså hallooo! Vet du ikke hva en Gua Sha er», tenkte jeg i mitt stille sinn da navnet på det vakre massasjeverktøyet dukket opp under et lanseringsevent med mange andre helseglade damer. Nok engang fikk jeg bekreftet at jeg er i min egen skjønnhetsboble når jeg tror “alle” vet hva en gua sha er. Østlige massasasjeverktøy er i vinden og nå som mange har blitt kjent med jaderullen, er også Gua Sha noen morsomt å teste ut.

AGE WITH GRACE: Den avdøde motelegende Iris Apfel (98 år) og to varianter Gua Sha.

Hva er en Gua Sha?

En Gua Sha er et slipt stein du bruker i ansiktet eller på kroppen for å ”skrape” huden så blodsirkulasjonen øker og du løsner opp spenninger. Et redskap for å massere ansikt eller kropp, og den kommer i varianter av former og type steiner. Min sinnaryken kommer alltid frem etter en solferie. Jeg er litt lat med å bruke solbriller, og mye mysing får det frem. Så enkelt kan det dessverre gjøres.

Alternativ til injeksjoner

Har du noen gang lagt merke til hvordan ansiktet ser mindre anstrengt ut etter en massasje? I likhet med injeksjoner som skal få musklene som danner sinnaryken til å slappe av, er Gua Sha et verktøy som brukes i ansiktet for å løse opp spenninger. Husk bare å bruk fuktighetskrem eller olje før du begynner dra steinen over huden. Når musklene slapper av vil de gi slipp og rynken som skyldes muskelsammentrekninger vil reduseres.

I det siste har jeg fått mer sansen for Gua Sha enn jaderullen som jeg skrev om for et par år siden Den føles litt mer hardcore fordi det er enklere å dra vekk spenninger enn med rullen, og jeg liker takkene som brukes for å få masser kjeven. Både jaderullen og Gua Sha er skjønnhetsverktøy jeg liker veldig godt. Å berøre huden med fingertuppene og sjekke dagens usminkede tilstand føles så godt.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (5)

    1. Hei du, så hyggelig at du spør. Tenkte kanskje noen ville lure..Den rullen på bildet er en massasjesrulle for ansikt. Dette bildet tok jeg da jeg lagde en sak på min venninne Anne Sofie Falkenaas, så den er hennes. Skingymco selger en som likner som heter Goldie Roller. Det den gjør er å massere huden din så blodsirkulasjonene kommer i gang, og huden blir avspent. Som en ansiktmassasje rett og slett!
      Her er en som likner : https://www.skingymco.com/products/gold-face-roller

    1. Som om å rulle ikke var nok…Gua sha selges flere steder som fører grønnere produkter, som f.eks Gimle Økologiske, og Pure You, men jeg ville sett på Ebay, der er det uendelig mange flere forskjellige varianter enn den klassiske, og prisene er veldig gode.