Hud

Kollagenpulveret som virket

ANNONSE I SAMARBEID MED OSLO SKIN LAB

Jeg har alltid elsket beautyfood, og er overbevist om at sunn hudhelse kommer med riktig næring fra innsiden.

Da jeg begynte med kollagenpulveret The Solution var jeg veldig spent på resultatene. Jeg hadde lest om andre brukere som fikk kjemperesultater, men hvordan ville min hektiske hverdag med to bleiebarn påvirke resultatet? Bare én dårlig natt med lite søvn gjorde at tretthetslinjene alltid dukket opp dagen etter.

Allerede etter tre uker med The Solution følte jeg en bedring som du kan lese mer om HER. Men da min yngste barn ble forkjølet samtidig som han fikk tenner, ble min harmoniske holistiske skjønne hverdag snudd opp ned. Sånn er livet blitt. Så ukene før den oppfølgende hudanalysen hadde jeg nesten ikke sovet. Ikke helt overaskende var resultatene nedslående. Analysen viste en mer dehydrert hud enn tidligere. Men hudterapeuten som utførte analysen mente de to månedene med kollagenpulveret absolutt ikke var bortkastet.

Hennes erfaring tilsa at kunder fikk best effekt eller tre, gjerne fire måneder på The Solution. Siden kollagen er et protein som fungerer som et tilskudd for kroppen, er det nærliggende å tenke at effekten avhenger av hvilken tilstand man er i når man begynner. Oppbyggingen som skjer på innsiden må være tilstrekkelig før huden merker en bedring. Jeg bestemte meg for å fortsette.  

Etter 4 måneder på The Solution fikk jeg endelig veldig gode nyheter. Hudanalysen viste helt tydelig at huden min var blitt mer motstandsdyktig. Dette til tross for at jeg fortsatt ikke sover nettene igjennom, og har kost meg i solen – som alle vet bryter ned kollagenet i huden. Analysen viste også at negative effekter etter soling har blitt merkbart bedre, blant annet med en jevnere hudtone, som understreker at bedringen har skjedd fra innsiden. Men det mest oppløftende var bedringen i porer som hadde økt fra 48 til utrolige 77 prosent! Huden min hadde blitt merkbart strammere, og er det noe jeg ønsker så er det fast hud! Nå som jeg faktisk er sikker på at det har en stor effekt på min hud ser jeg virkelig ingen grunn til å slutte. Kollagentilskuddet The Solution gjør huden min finere fra innsiden.

Om du vil teste kan du bestille HER og få 65 prosent rabatt på første pakke med 28 dagsdoser, deretter får du 30 prosent rabatt på de neste forsendelsene. Pakken kommer direkte i postkassen og det er ingen bindingstid.

#osloskinlab #thesolution #kollagenpulver @osloskinlab 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.