Hud Ren og naturlig hudpleie

Fuktbomben!

Det huden din trenger nå…fuktighet!


Hei dere, håper sommerferien var deilig! Skal jeg komme med et råd for tiden vi er i nå, så er det å bruke den ansiktsmasken du har liggende før den blir for gammel.

Jeg er ganske flink til å fylle på med fuktighet, men når huden blir blank er dette et tegn på at den trenger mer fuktighet. (Så finn frem fuktighetsmaskene og skrubbene og bruk de nå!)


Vil du har ekstra effekt er det smart med rensevann som disse to jeg har skrevet om før fra et av mine favoritt budsjettmerker og kult rensen som lukter edikk . De svir litt i begynnelsen før du har bygget opp tolleranse, men der så fantastisk effektive for å få bort gamle hudceller så huden din tar opp fuktigheten bedre.

GREEN DREAM: Tata Harper er et merke jeg virkelig har fått mange gode resultater av. Love it!

Min siste investering er denne godbiten fra Tata Harper, en kostbar og litt klissete maske (940 kroner gave jeg for den) full av hyaluronsyre som er drømmen for tørr hud. Jeg kjøpte den på Heaven Scent men vet det er mange steder som fører merket nå. Etterhvert som vi blir eldre ( eller soler oss mye) forsvinner den natuRlige hyaluronsyren som gjør at huden føles «plumpt» og deilig. Jeg bruker den på kvelden og lar den være på over natten.

Håper ikke du blir provosert over dette dyre tipset, men etter jeg fikk plastofobi er det mange masker som ikke frister like mye å bruke. Tata er et merke jeg virkelig har fått mange gode resultater av, og er du heldig har de testere du kan få før du bestemmer deg om du vil kjøpe den.
Love it!

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.