Ren og naturlig hudpleie Sunnhet og velvære

Treningstøy og tilbehør: 3 fine ting for deg som også elsker yoga

Inneholder et sponset produkt. Fint treningstøy og tilbehør øker mine motivasjon til å trene. Treningstøy som sitter godt blir alltid foretrukket når jeg skal velge treningsanktrekk. Gode drikkeflasker er også et stort pluss for meg.

Det er mange år siden jeg tok min Iyengar Yoga utdannelse i den fine byen Silkeborg i Danmark. Men de siste årene har jeg har ikke vært flink til å holde praktiseringen ved like. Denne sommeren er jeg klar for å plukke opp tråden og vekke min indre yogini.

Her er tre fine tips til deg som liker yoga, kanskje disse også vekker din indre yogini og gjør treningen mer morsom.

1. Den fineste fairtrade yogabagen

GOD KARMA: Fairtrade er ikke slik den en gang var. Jeg kan ikke tenke meg en mer eksklusiv yogabag enn denne.

Jeg har fått sansen for Faitrade og kjøpte en veske fra merket Wayuu fra Atd.design for et par år siden. De sterke fargene og det nydelig håndarbeidet utført av Wayuu- folket fra Venezuela er helt imponerende vakkert. Denne drømmen av en yogabag er ganske stor og rommer plass til både treningstøy og drikkeflaske som er en fordel fordi yogabager jeg har hatt tidligere aldri blir brukt. Men denne fungerer som en treningsbag som gjør det bedre. Fordi den er et Fairtrade produk og tar opptil 5 uker å lage, syns jeg den stive prisen gjør seg fortjent, 1900,-.

Drikkeflaske med krystall

KRYSTALLKLART: Effekten er minimal, men krystallen tilfører vannet noen ekstra jeg liker.

Denne fine drikkeflasken fikk jeg i gave. Kystalltrenden er stor, og det er gjort masse forskning som dokumenterer frekvensen krystaller avgir. Da jeg for noen år siden intervjuet Kristin Petrovich bak hudpleiemerket Själ for Costume fikk jeg enda mer sansen for krystaller som dekor. Krystaller i drikkeflasker gir meg så gode vibber fordi den er så fine å se på.

Bukser med høyt liv

PERFEKTE PIERRE: Bukser med høyt liv som varmer godt maven som har båret frem to barn.

Etter to tette graviditeter er det er deilig med høyt liv. Maven er større og bløtere enn tidligere, men jeg stresser ikke med å få den gamle tilbake. Det er noe vakkert med tanken om at jeg har båret frem to babyer der. Men jeg føler det kjennes er ubegagelig med bukser der maven henger over. Dessuten er jeg en frossenpinn som liker å varme området rundt nyrene.

Jeg liker merket Pierre Robert for sine fine ullsingleter og syns de gjør mye bra i den grønne retningen ( og de ofte har salg på varene der jeg handler). Disse yogatightsene er ikke av økologisk bomull, men er sømfrie og har et høyt liv som varmer behagelig over maven. Prisen på underkant av underkant av 300 kroner er også upåklagelig.
I mange år trodde jeg Pierre Robert var et fransk merket helt til noen fortalte med det var «noen karer nede i Drammen» som jobbet med det…

Jeg har funnet en veldig deilig fotkremen som holder føttene myke. Eller, hvorfor jeg syns det er smart å revurdere sin deodorant. Det er ikke lett å være miljøbevisst når det så mye å tenke på. Ta for eksempel solkremen. Bruker du en solkrem som ikke ødelegger korallrevet?.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger. Du er velkommen til å følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, eller  følg med på Instagram.


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.