Ren og naturlig hudpleie

Mai: Månedens favoritt

Tørre føtter og tørre heler er sandalenes store skrekk. Etter to tette graviditeter med ekstra kilo ble naturligvis føttene mer slitne enn normalt, og den ekstra tyngde gjorde at huden responderte med å produsere ekstra mye tørr hud.

Etter min første fødsel trodde jeg kroppen ville gradvis komme tilbake, men det gjorde den ikke. Føttene fikk mest gjennomgå. Så da nummer to ble født var det kun eksperthjelp som hjalp mot mine tørre føtter, og fotekspertens tre beste fotpleietips kan du lese om HER. Kremen hun masserte føttene mine med luktet og føltes så godt at jeg måtte kjøpe den.

Klissete klasse med tropiske oljer

En fotkrem til litt over 700 kroner er mer enn jeg ønsker å bruke, men etterbehandlingen var jeg så ør og fornøyd at jeg glemte å spørre om prisen. Heldigvis etter over en måneds bruk kan jeg med hånden på hjertet si den er av de bedre jeg har brukt. Men det måtte en skikkelig helrens av føttene hos en profesjonell fotpleier til for at en krem skulle hjelpe. At den er klissete er faktisk en fordel. Andre fotkremer med mye silikoner får føttene mine til å føles svette uten at de er varme, men denne har holdt på fuktigheten i mange uker. Men jeg må nok tilbake til Paulina igjen før sommerferien. I likhet med ansiktet trenger også huden på føttene om de er ekstra tørre, noen behandlinger før problemet med veldig tørre føtter er på bedringens vei.

KLISSETE KLASSE: Klissete kremer er normalt ikke de jeg liker beste, men denne er deilig!
FOTFIN: Bruk den over hele foten og ikke bare på helen. Hver dag til tuben er tom..

Lyst til å lese hva mer jeg gjør for å bli sommer klar?

Her er to effektive masker som gir glød i en travel hverdag. Eller, hvorfor jeg syns det er smart å revurdere sin deodorant. Det er ikke lett å være miljøbevisst når det så mye å tenke på. Ta for eksempel solkremen. Bruker du en solkrem som ikke ødelegger korallrevet?.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger. Du er velkommen til å følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, eller  følg med på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.