Hud Ren og naturlig hudpleie

Effektive ansiktsmasker når jeg ikke har mye tid

Etter planen at det skulle foregå en ellevill maskebonaza på badet mitt i vinter. Jeg hadde så mange deilige sheet masks sortert etter rekkefølge som praktisk talt lå på badet og ventet på meg. Men den store maskeraden fant aldri sted. Med to småtroll som river vekk alt er det umulig å sitte stille med en snål maske i fjeset. Hudpleiemasker på krukker derimot er bra. De jeg kan smøre på i en fei, og la virke mens jeg rydder vekk dagens rot for kvelden. Det er spesielt to masker jeg gleder meg til bruke som jeg etter flere uker med gjerne anbefaler deg som trenger en liten oppkvikker for huden i ny og ne.

INNLEGGET INNEHOLDER SPONSEDE PRODUKTER/ REKLAME

To ansiktsmasker som gir glød

Skjønnhetstrendenes fokus på flawless skin, for ikke å glemme sosiale mediers filtermania gir et litt urealistisk inntrykk av hvordan en usminket hud ser ut. Alle ønsker en hud som gløder, og min erfaring er kombinasjonen med fruktsyremasker og serum med fuktighet er superbra. De gjør ikke huden «flawless», men renser vekk litt gunst – om jeg kan si det på den måten, og gir en strålende, frisk glød.

MINI MIRAKEL: Oh yes! Elsker hvordan Miracle Mask fra Amazings Space til venstre. Etter denne bruker jeg fukighetserum og beroligende balmen Healing E.


GOD KARMA: Denne masken har PHA syrer som skal være mildere enn de mer kjente AHA-fruksyrene. Den virker litt mildere enn Miracle Mask, men gir også en nydelig glød.

Din egen hudekspert

En skjønnhetstrend nå er konsentrater for forskjellige hudproblemer. Men vær litt forsiktig med å kjøpe konsentrater med høyt fruktsyreinnhold med mindre du virkelig vet hva de vil gjøre med huden din. Personlig foretrekker jeg syrer som ikke gir for mye flassing fordi jeg tror huden kan bli ekstra sensitiv av de harde syrekurene.

Disse to maskene er trygge for normal, fet og voksen hud. Skulle grådigheten tar overhånd og huden blir for rød, ro den ned med rene fuktighetsprodukter som serum eller fuktighetsmaske. Naturell yogurt kan også hjelpe om du har det tilgjengelig.

På min reise for å bli en green goddes har jeg testet deodoranter, fikk du ned deg denne artikkelen? Har du en grønn deodorant du mener er bra blir jeg veldig glad for tips.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger. Du er velkommen til å følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, eller  følg med på Instagram.

Nyt våren med sunn glød og god hudhelse!

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

  1. Du burde prøve Amazing Space natural do2 crystal deodorant og Schmidt’s deodorant stick jasmine tea?

    1. Hei Maren, tusen takk for anbefalingen din! Jeg bruker faktisk Amazing Space sin deo, det er min absolutte favoritt! Schmidt’s Jasmin tea har jeg ikke brukt før, så den skal jeg prøve. Tusen takk for spennende tips! Skal følge opp.
      Her skriver jeg om favoritten vår og andre naturlige deodoranter – inkludert noen fra Schmidt’s.
      https://silvany.no/2019/04/10/deodorant-uten-aluminium/