Hud Ren og naturlig hudpleie

Skader solkremen du bruker korallrevet?


Jeg vet ikke om du har skal sydover i påsken, men kanskje du fikk med deg nyheten om at Hawaii som bannlyser solkrem som ødelegger korallerevene. Disse dystre fakta bringer frem en ny kategori solkrem verdt merke seg.

Innlegget inneholder sponsede produkter/ reklame

Det hadde vært så deilig om situasjonen med kloden var anderledes, men det er fryktelig mye å tenke på når det gjelder miljøhensyn. Korallrevene er kanskje ikke det første som kommer i tankene når man tar et forfriskende bad i Oslofjorden. Ihvertfall tenkte ikke jeg på de for mange år siden da jeg kjøpte en vakker korall på ebay…fy meg!

En ny kategori miljøvennlig(ere) solkrem

Å bruke solkrem vet jeg er viktig, men nå er det ikke bare meg men også syke Moder Jord jeg må tenke på. Jeg håper ikke du faller av nå som jeg begynner å skrive om disse ingrediensene igjen, men om miljøhensyn er viktig for deg merk deg ingrediensene octinoxate og oxybenzone( har også navnene benzophenone-3 and octyl methoxycinnamate). Jeg er på ingen måte perfekt, men forsøker ta bedre valg. Spesielt etter jeg fikk barn og ser hvor mye plastikk som finnes i barneleker har jeg blitt litt paranoid..
Eller se etter merker som kommuniserer at miljøhensyn er viktig for dem. Det finnes mange flere merker enn disse tre, men det var de jeg hadde da bildet ble tatt.

DEN LILLE GRØNNE STEMPELET: Ikke alle merker solkremen sine med Caudalie har gjort det for å vise de tar hensyn.
KORALLVENNLIGE: Hynt, Rudloph Sun og Caudalie er tre av flere merker fri for octinoxate og oxybenzone. .

Ha en deilig påskeferie og aloha!

Vil du lese mer?

Ditt første skritt mot å bli en green goddes?

Får du gule tenner av å drikke sellerijuice eller sitronvann?

Månedens favorittprodukt gir glød til vinterhud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger. Du er velkommen til å følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, eller  følg med på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.