Hud

Skjønnhetstipset for hele kroppen

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

Min skjønnhetsfilosofi har alltid vært å pleie huden fra innsiden. Nok søvn, minimalt med stress, regelmessig trening og masse beautyfood er oppskriften som får huden min til å gløde. Så kommer de deilige kremene. Akkurat nå tester jeg ut kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab som jeg skal bruke i åtte uker. For å dokumentere om det virker har jeg scannet huden før jeg startet, og skal scanne den etter de 8 ukene er over. Gjett om jeg er spent på utfallet!

Kollagentrenden har blitt veldig populær de siste årene. Damer over 30 og 40 er spesielt opptatt av kollagen, for det er ofte i denne alderen mange merker en endring i hudens elastisitet og fylde. Egentlig begynner kollagenproduksjonen å avta i midten av  20- årene, når man fortsatt tror man vil se ung ut for alltid…

Hvorfor jeg vil prøve kollagen

De siste tre årene har jeg båret frem to barn. Tro meg når jeg sier dette har vært en stor fysisk påkjenning på kroppen min. Etter ”gravidegløden” kommer det jeg opplevde som ”gravidtørken”. Det føltes som om skjønnheten ble sugd ut av meg. Tretthetslinjer som aldri har vært der har dukket opp i ansiktet, negler er mer porøse, og jeg har tørr hud fra topp til tå. Inkludert huden under fotbuen – av alle steder!

Solide studier som har blitt gjort på den typen av kollagenpeptider som finnes i The Solution har gitt positive resultater.  Gruppen som ikke fikk placebopulver (altså fikk hydrolysert kollagen) kunne dokumentere en gjennomsnittlig reduksjon i hudens rynkedybde med inntil 20,1 prosent etter åtte uker. Jeg personlig har ingenting i mot litt linjer og rynker, men ønsker selvfølgelig en stram og smidig hud som skyldes god hudhelse. Det jeg håper er at kollagentilskuddet The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen vil gi huden min mer elastisitet og smidighet.

Vil du teste dette sammen med meg får du 65% rabatt på første pakke, og deretter 30% rabatt på neste leveringen om du tegner et medlemskap. Pakken kommer direkte i postkasse, og avtalen er uten bindingstid. Fantastisk praktisk, bare trykk HER!

Produktet leveres i dagsdoser og det smaker ingenting. Det kan brukes i varme og kalde drikker. Jeg foretrekker å blande det ut i et glass vann som jeg drikker på tom mave. Men når jeg har ekstra god tid lager jeg en smoothie og blander inn pulveret der.

Det er snart 3 uker siden jeg begynte på The Solution. Så om en drøy måned kan jeg fortelle deg om dette virker! Skal innrømme at jeg er veldig spent, fordi jeg synes huden min virker mindre tørr allerede…

#osloskinlab #thesolution #kollagenpulver @osloskinlab

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.