Hud Ren og naturlig hudpleie

Månedens favoritt og grønn luksus

Nå som vi går inn i en ny sesong blir det fokus på nye hudpleierutiner. Dette skiftet skal jeg skrive mer om, men aller først månedens favoritt som jeg mener kan brukes hele året, men som også er veldig aktuell for meg og sikkert også deg nå.

I en rosa lekker tube kommer herligheten. En ansiktsskrubb fra Aurelia Skincare er ingen nyhet, men da jeg var tom for skrubb visste jeg at dette var det huden min trengte. Denne enzymbalsamen som den kalles er ingen budsjettprodukt, men jeg syns virkelig det er verdt hver krone om man ønsker få gode produkter. Fordi mitt minste barn vekker meg flere ganger i løpet av natten, ser jeg ganske sliten ut for tiden. Da jeg gikk tom for ansiktsskrubb hadde jeg hele tiden dette produktet i bakhodet som ett jeg virkelig ønsket å unne meg.

PRICY: Bildet viser reisestørrelsen fotografert tidligere. Denne selges i kun 100 for i underkant av 800 kroner, men et produkt jeg har investert i nå som jeg må kjøpe en del produkter selv.

Luksuriøs grønn ansiktsskrubb

Jeg har testet mye fra Aurelia, og skrevet om mitt møte med grunnleggere Claire Vero. Ønsker du å gå en den renere retningen, og velge clean beauty for å bruke det begrepet er dette er merke verdt se nærmere på. Dette er en ansiktsskrubb som forvandles til en deilig mykt skum og lukter himmelsk. Jeg elsker den!

Fikk du med deg saken min om hvordan du kan begynne med enkle hupleierutiner?

Eller hva med blomstene som får frem godfølelsen?

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger, eller ønsker om hva jeg skal skrive om. Jeg blir veldig glad for å høre fra deg!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.