Hud

Hvordan velge hudpleie

Det er fantastisk hvor mange alternativer som finnes av kremer for den som vil ta vare på huden sin, men dette kan også bli utrolig forvirrende for den som ikke har tid til å fordype seg i alt. Nylig fikk jeg en tekstmelding fra en venninne som ønsket noen råd. (Nå er dette innlegget i ferd med å høres ut som en «spør Silvany spalte», men det slo meg at akkurat det enkle spørsmålene er ofte det mange lurer på. Så Miss A, dette innlegget er spesielt til deg).

Keep is simple. Det er dumt å brenne inne med avanserte hudpleierutiner, eller kremer du ikke vet hvordan å bruke. Om du ikke har et hudproblem kommer man langt rens, et serum og fuktighetskrem. Tenk etter. Hvilke merker du har brukt tidligere som du liker?

Serum gir det lille ekstra. Kanskje du bare skal velge et serum som jobber mot problemet ditt er. Har du tørr hud, eller er det pigmentflekker du vil redusere? Personlig liker jeg C-Vitamin, og har brukt det i mange år. Les HER og HER hva du skal se etter når du velger C-vitamin.

DUFT OG ROSER: Diptique er kjent for sine fantastisk duflys, men lanserte for et par år siden tørrolje og en ansiktkrem med roser.

Lite budsjett? Velg en rimelig serie som gir masse velvære. Siden huden trenger mer enn bare ytre pleie for å holde seg fin, trenger ikke hudpleierutinen trenger ikke være for avansert. Men bruk produktene hver dag, og ikke spar. Produkter er ferskvare. Noe et av mine favorittmerker Nouri virkelig har gått inn for. Deres nattmaske er superdeilig om du vil maksimere pleien også om natten. Rose er anti-age ingrediens nummer én. Grunnen til dette er fordi den er rik på C-Vitamin som stimulerer kollagenproduksjonene i huden. Voksen hud trenger dette.h

MILD OG BUDSJETTVENNLIG: Den komplette serien Wild Rose fra Korres dufter mild rose.
LUKSUS KOLLAGEN BOOSTER: Etter jeg gikk tom over jul havnet denne over ønsker til bursdagen. Får aldri nok av denne cleanbeauty godbiten fra The Organic Pharmacy.

Har tid og romslig budsjett kan du gå all inn med regelmessige hudpleiebehandlinger, og be salongen skreddersy et program for deg. Fordi en salong jobber med apparaterog ingredienskonsentrasjoner på proffesjonelt nivå, gir salongbehandliger resultater.

Prøv en hudscanning som viser fakta. Flere seriøse salonger tilbyr hudscanning. Dette er lurt å gjøre før du velger å bruke store summer på behandliger og salongprodukter. Men uansett hvor lovende kremene er er det alltid mange andre faktorer som gir resultater. Sunn kost.

Tenk holistisk. Erstatt nattens væsketap og kickstart dagen med en grønn smoothie eller juice. Unngå for mye søt frukt/ fruktose, men velg mest basedannense grønnsaker. Avokado sitron, spinat, kokosvann + mer nam, nam!(Google basedannede grønnsaker om du ikke er kjent med teorien).

Tilfør kollagen via mat eller kosttilskudd. Flere studier som viser at kollagen er viktig for det meste inkludert bedre søvn. Jeg har ihvertfall ikke lest det kan påføre skade å ta det.. Kollagen er et protein huden trenger, men også ledd, tenner, muskler trenger kollagen for å holde seg sterke. Tester der en gruppe fikk placebo og den andre kollagen, viste en forbedring hos gruppen som fikk kollagen. Så fyll på med skjønnhet fra innsiden først og fremst, så føler du det bedre. Følelsen er jo det viktigste.

Det finne sikkert en hel del andre tips jeg kunne ramset opp, men dette ble mer enn nok. Hvilket tips syns du var mest nyttig?

Vil du lese mer?

Testet: Luksuriøs rosekrem fra The Organic Pharmacy

Balmen som redder vinterhuden

Blomstene som gir deg god samvittighet og godfølelsen

Å gi. Det enkleste – og kanskje beste forsettet for 2019

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

.


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.