Hud Ren og naturlig hudpleie

Mitt smarteste hudpleietips

Når noen spør meg om hudpleietips, svarer jeg alltid vurder salongbehandliger. Men hvor mye har gener å si for aldring? Dette spørsmålet stilte jeg Rupert Schmid som er president i hudpleie selskapet Biologique Recherche( Det franske selskapet står bak det ikoniske vidunderproduktet Lotion P50). Cirka 30% er gentisk mens de resterende 70% er hva du selv gjør i form av livstil og egenpleie.

Mer enn bare fin hud

For ikke så lenge siden unnet jeg meg en ansiktsbehandlig Omorvicza hos Gimle Parfymeri på Frogner. Behandligen var helt fantastisk. Hudterapauten masserte med fingre som føltes som om de danset over ansiktet mitt. Hadde jeg ikke visst hun brukte hendene sine, ville jeg trodd det var en maskin hun satt der og jobbet med. Etter behandlingen var så ør i hodet at jeg nesten ikke husker hva hudterapauten bablet i vei om Ja, huden min glødet, men jeg var også så svimmel at jeg måtte hente meg inn så de små grå kunne fungere.

THE FACE OF HAPPINESS: Når behandlingen var over følte jeg med salig og nesten litt euforisk på grunn av stresset som er «renset» vekk.
MAGISK MASSASJE: Omorovicza har virkelig fantastiske behandliger, og med en massasje som er bedre enn mange andre. Fingrene hennes danset over ansiktet mitt.

Mens behandlingen pågikk reflekterte jeg over hverdagen. Ryddet opp litt mentalt. Konklusjonen var mer søvn for å unngå å være en gneldre kjerring. Godt humør og overskudd er en viktig del av min skjønnhetsfølelse. Nesten hver gang lener meg tilbake på en massasjebenk kjenner jeg på spenningene i kroppen jeg ikke visste jeg hadde.

KRYSTALLER FOR MASSASJE OG KREMER: Jeg spør alltid om en behandling inkluderer massasje. Dette løsner spenninger og fine linjer reduseres.


Slik får du value for money

  1. Har du et hudproblem, finn en salong som gjør hudscanninger. Du ser hudens tilstand svart på hvitt og vet hva som bør jobbes med.
  2. Dyre Deluxe-behandlinger som varer lengst er ikke alltid nødvendig. Gå heller ofte enn å blåse budsjettet hver gang.
  3. Gå så ofte lommeboken tillater det, men ihverfall når huden trenger det mest. Etter sommerferien og vinteren.
  4. Det er vanskelig å si nei når en ekspert som vi selge deg noe. Bestem deg på forhånd hva du trenger, og be om testere på produkter du er i tvil om du vil bruke. Så du kommer tilbake når du har bestemt deg, og vet du faktisk kommer til å bruke de.
  5. Se etter kampanjer som utfører komplette behandlinger til god pris, ikke introduksjonsbehandliger på 30 minutter med enkel rens, maske og fuktighetskrem. Dette kan du klare selv hjemme.
  6. Vær realistisk. Drømmehuden kommer ikke etter en behandling, men vær forberedt på at det kan koste en kur på 3 – 5 ganger om du har et hudproblem. Men til gjengjeld vil du trenge minimalt av produkter når huden din er i balanse, dessuten blir du glad av å se deg selv i speilet og så en positive endringen. Huden har en tilstand. Denne kan endres til det bedre

Vil du lese mer?

Beautyfood med sjokolade

Balmen som redder vinterhuden

Økologisk? Check! Vegansk? Check Check! Veggistrenden er her

Å gi. Det enkleste – og kanskje beste forsettet for 2019

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.