Hud Ren og naturlig hudpleie

Januar: månedens favoritt

Egentlig burde denne lille serien med aktuelle anbefalinger for måneden komme den første dagen i en ny måned, men det har det altså ikke gjort. Som jeg nevnte så vidt i denne saken stresser jeg ikke bort mammapermen med hyppige oppdateringer, men liker å formidle mine tanker til deg som leser når jeg har tid, så takk for at du følger meg!

Nå som det er vinter er det nesten bare balm og fete oljer som gjelder. Om du er nybegnner når det gjelder balmer er Calm Balm fra Karmameju min absolutte favoritt over alle balmer. Den er rett og slett den aller, aller beste av absolutt alle balmer jeg har testet.

BALMYLICIOUS: Calm Balm fra Karmameju. Et deilig dansk merke som var tidlig ute med en troverdig grønn profil.

Smart å vite om balmer

Fete fuktighetskremer og oljer kan bli klissete når man ikke jobber de lenge nok inn i huden. Det er lurt er å varme den opp mellom hendene til den blir helt blank som smør før du og masserer den inn i huden. Da ser du også hvor drøye de kan være. Så masser den inn til håndflatene er nesten uten krem. Beregn også litt tørketid før du drar på deg dine tighta jiiins, for ellers skal du slite litt med å få de på…

Fuktighetskrem uten parfyme

På min hud er denne fete fuktighetskremen som jeg kaller den for å forenkle navnet, god for å forebygge tørr hud. De må være uten syntetisk parfyme som tørker inn huden. Har jeg slurvet med å smøre meg og mitt atopiske eksem blusser opp er det faktisk kun apotek kremen med mineraloljer som best redder syrekappen min. Dette kan jeg fortelle mer om en annen gang. Tidligere kjøpte jeg den store krukken på Illum Bolighus, men denne lille størrelsen fant jeg hos Pureyou som også selger full size. Skinlove.no er også en annen butikk som selger denne godbiten. En balm og ønske seg til kroppen når man stater det nye året.

MYK KJÆRLIGHET: Jeg liker virkelig denne balmen, og kommer tilbake til den år etter år. Den virker så beroligende på huden min.

Digg dansk økologisk hudpleie

Det finnes mange dansker som har knukket gründerkoden og gjort god butikk ut av sine drømmer, og danske Mette Skjærbæk er kanskje den den første dansken i kategorien grønn skjønnhet jeg husker å lese om for mange herrens år siden.

Mette er eks-modellen som ble blitt at naturbasillen da hun bodde i New York. Hun skapte livstilsbrandet Karmameju som har overlevd der mange dukker under. Det første jeg kjøpte fra Karmameju var noen putetrekk som jeg ikke aner hvor ble av. Men som «forholdet» er tatt opp ble mine nyeste kjøp en en balm og en tørrbørste hos Pureyou.no der jeg kjøpte produktene.

Vil du lese mer? 

Tips som bevarer huden myk

Budsjettvennlig serum til kroppen

Januarfavoritten for myk hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.