Hud

2019 handler om å gi

Riktig godt nytt år! Det har vært litt stille fra min kant i det siste, så takk for at du titter innom mitt univers.

I sommer ble jeg mamma til en nydelig liten gutt. Juleforberedelsene gikk bort i å nyte han og storesøsteren som jeg var så heldig å bli mor til for snart to år siden. Mange år med barnløshet har gjort meg ekstremt fokusert på hva jeg bruker tiden min på. Den skal fylles med glede, og jeg får mye glede av å dele med deg her. Optimisten i meg tror jeg rekker publisere MASSE når barna er lagt. Men det krever jo nesten en fulltidsjobb og følge opp alle og alt i sosiale medier – puh!

Når en dør lukkes åpnes en annen

En annen grunn til at det har stått litt stille er det faktum at jeg har mistet jobben som skjønnhetsansvarlig i Costume. Midt i julestria fikk alle i Bonnier Norge den triste beskjeden om at kontoret i Norge legges ned. Costume fortsetter gi ut magasiner i Norge, men uten meg og mange av mine tidligere kollegaer i redaksjonen.

Gi slipp og noe nytt kommer

Å møte andre mennesker ansikt til ansikt alltid har gitt en form for inspirasjon jeg trenger. Så midt under det mest intense julebord perioden inviterte jeg og fire gründere en Give back juletrefest, der tanken er at vi skal heie mer på hverandre og gi hverandre en ekstra løft. Og dele, og hjelpe andre som trenger drahjelp. Det var så hyggelig å se gamle ansikter, og treffe nye at jeg klarte bevare roen om at den lille var i trygge hender hjemme hos sin far. Å gi slitt slipp er viktig når mang skal få plass til å fylle på med noe nytt.

HEIAGJENGEN: Meg til venstre. Anja Stang gründer av nettmagasinet Greenhouse/ Anjastang. Anette Dimmen gründer bak lounge – and sleepwear brandet AsWeAreNow. Kristina Dunn gründer bak hudpleimerket Ruebotanics og Marte Djupesland, innehaveren av klesbutikken JF Curated/ Justfashion.no som ligger i Prinsensgate.

GOOD TIMES: Festen ble holdt i lokalene der Marte ( til venstre) har den fine butikken sin.

Kransekaker fra Grini Hjemmebakeri og raw food fra
FESTBORDET: Byens beste kransekaker leverer Grini Hjemmebakeri. Jeg hamstrer nøtteroser hver jul. Raw food ble levert av So Ho som holder til i toppetasjen på Oslo City.

Vær gang Snap, Facebook eller Instagram sender en påminnelse om at det har skjedd noe der ute, føler nok mange at de følger med i det som skjer. Problemet oppstår når alle blir så opptatt av sin egen branding at de glemmer å være tilstede og nyte de ekte øyeblikkene. Det er jo tross alt disse vi husker best.

Hva er ditt nyttårsforsett for 2019?

Jeg vil bli flinkere til å gi oppmerksomhet og heie på de jeg ønsker suksess i 2019. Give Back festen med Anja, Anette, Marte, og Kristina var en påminnelse om at livet utenfor de sosiale medier er noe helt spesielt. Å få gode klemmer å le sammen mens vi nøt god mat og drikke fra festen sponsorer var så hyggelig. Jeg ble virkelig fan av drikkene fra Surf Kombucha, og kan bare drømme om at min eget bryggeri klarer produsere noe like godt.

Å hygge seg og spre glede inspirerer og gir grobunn for noe godt. Gjør mer  av dette i 2019 er mitt råd – og alt må ikke dokumenteres SOME.

Gründer bak nettmagasinet Greenhouse Anja Stang og Silvany Bricen fra Silvany.no
HVER GANG VI MØTES: Anja og jeg var tidligere kollegaer i Bonnier. Hennes nettmagasin Greenhouse inspirerer meg og jeg skal bli enda flinkere til å la henne få merke dette.

Tusen takk for oppmerksomheten, fortelle meg gjerne hva du tenker om dette nyttårsforsettet?

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.


Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)

  1. Så fin sak, og tusen takk for fine ord, Silvany! Det var en så fin kveld med de beste folkene. 2019 er jo året hvor The Beauty Edit for alvor skal få luft under vingene og fly, og jeg heier sånn på deg også ?