Hud Ren og naturlig hudpleie

Den deiligste hudkremen

 

 

Så er det klart for min den tredje krem anmeldelse miniserien «Silvany tester kremer».  Tidligere har jeg skrevet om Moana og The Organic Farmacy.  Neste ut er Neal’s Yard Remedies som jeg husker fra en hyggelig butikk i Covent Garden London. Litt sånn nyhippie men allikevel ekte. Her hjemme er det Skincity.no som fører merket.

INTENS FRANKINCENSE: Når jeg tester kremer er det ofte uten serum. For de spesielt dyre kremene burde de gi en merkbar forbedring til huden. Denne blå godbiten til høyre anbefales.

Fete hudkremer er de fineste

Da jeg først testet denne hudkremen forvekslet jeg Frankincense Intense 789,- med den rimeligere varianten Frankincense Nourishing Cream til 419,- fordi krukken ser veldig lik ut. Jeg kunne ikke tro hvor fantastisk hudkremen til rundt firehundre kroner var! Men så var det den til dobbel pris jeg testet.

FIN UTEN SERUM: Jeg trengte ikke å bruke serum under denne kremen som ble massert ekstra godt inn med jaderullen.

I underkant av åttehundre kroner er mer enn nok for mange, men siden den er rik og holdt å bruke uten serum, syns jeg den er verdt vurdere. Les gjerne hvordan jaderullen kan optimalisere produktet du bruker.

Derfor er hudkremen så fantastisk

Franskincenseolje regnes også som en av de virkelig store eteriske oljene. Selve kongen faktisk. Dette er en kjempegod krem som minner om andre kremer jeg har testet der prisen er langt over tusenlappen. Glycerin og olje er en effektiv kombinasjon for å holde på fuktigheten, noen som gjør denne til den perfekte vinterkremen. Den er fet og rik for huden. Serum var derfor ikke nødvendig. Hudkremer som ikke krever serum er jo det mange ønsker når man har liten tid på morgningen.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger, eller ønsker om hva jeg skal skrive om. Jeg blir veldig glad for å høre fra deg!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

 1. Hei! Har lest bloggen din en stund og googlet deg nå…er du virkelig 45 år???
  Du ser helt fantastisk ut!
  Håper du kan blogge mer om din faste hudpleierutine:)
  God jul!

  1. Kjære A,

   Så hyggelig kompliment! Ja, l am a big girl now! Det er nesten merkelig å tenke på for mentalt er jeg fortsatt i tidlig 30-årene. Jeg skal skrive om mine faste hudpleierutiner, promise.
   Godt nytt år!