Ren og naturlig hudpleie

Julegavetips: Grønn luksus

I fjor fikk jeg spørsmål fra en god venninne om hvilke type produkter hun burde ønske seg til jul. Her er fem godtbiter jeg syns julenissen bør ha i sekken denne julen.

JULEGAVETIPS 1: Et reisesett

En fin måte å teste ut merker er å velge et reisesett. Ofte er de essensielle produktene samlet, og man får et lite fint hudprogram satt sammen. Merket- og damen Tata Harper regnes som et av de store innen clean beauty. Hennes Concentrating Brightening Serum jevnet ut pigmentflekkene jeg hadde rundt kjeven, og er kanskje mitt drømmeserum over alle grønne serum, men dette finnes ikke i dette reisesettet. Derimot gjør mange av hennes bestselgere, dette settet selges hos blandt annet Skincity.no

TATA-AH: Jeg tar av meg hatten for Tata som er s å dyktig. Det er fint å få teste et fult lite hudpleie regime. Jeg elsker rensen hennes.

Julegavetips 2:detox ansiktsmaske

Danske Tromborg er et av de rene merker jeg alltid har vært fan av. Ikke bare er sminken hennes utrolig fin med  naturlige farger som ofte gir den fine gløden man aldri får nok av, men Marianne Tromborg lager fantastiske gode ansiktsmasker også. Denne er en nyhet som du kan lese mer om her.

MYK LEIRE: Etter en festmåned med mye foundations, er det digg med en maske som «renser vekk festen» ved hjelp av gode mineraler. Jeg liker denne ekstra godt fordi den er en leirmaske som ikke tørker inn huden, og på grunn av den typiske Tromborg duften. Så utrolig frisk!

 julegavetips 3: Face Roller

Jeg tipper det kommer mange harde pakker av denne sorten under juletreet i år. En face roller er morsom å bruke. Der står man foran speilet da, og ruller og ruller. Den kan brukes til å massere huden inn med en olje eller serum på huden som føles ekstra sliten i vintermånedene. Denne lyserosa skjønnhet er laget av  Pureyou.no  En av mine første artikler handlet om nettopp Jade Rullen og hvorfor jeg er så begeistret for den. l løpet av året er det kommet mange forskjellige varianter. En ansiktsrulle kan alle hudtyper dra nytte av, også er de så vakre å dekorere badet med.

ROLL WIH IT: For noen år siden var det dutlys alle ønsket seg, nå vil alle ha en ansiktsrulle. Årets vakreste skjønnhetsverktøy.

Julegavetips 4: Ansiktsolje

Som håret trenger proteiner og ikke bare fuktighet, trenger huden næring. En ansiktsolje er verdt teste ut. Isun er et fantastisk merke, denne oljen ligger på underkant av 700 kroner.

NÆRENDE DRÅPER: Isun er av merket de mest hardcore økologistaene liker. Denne kan du bruke sammen med ansiktsrullen eller bare massere inn med hendene.

Juleagavetips 5: kollagen maske

Er du opptatt av anti-age, er stimulering av kollagenproduksjonen viktig. Kollagen proteinet regnes som en av huden viktigste byggestener. Etter mange år med bruk av serum som inneholer C-vitaminer, har jeg troen på at det tilfører huden min en forbedring. Selv om denne masken fra Pureyou.no lover en øyeblikkelig forandring, merker jeg lite til det, men effekten av å bruke den i mange uker kan jeg stå inne for.

SITRUSDRØMMER: Om du liker sitrusdufter kommer du til å elske denne masken. Selv bruker jeg den som et serum.

The Organic Pharmacy har mange deilig produkter, og jeg testet deres berømte rosekrem HER.

Andre julegavetips er ansiktskremen fra Moana, men også julegaver til de minste kan brukes av voksne om du ser etter enkel pleie. Eller se hvilke produkter som redder den tørre vinterhuden.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.