Hud

Månedens favoritt

 

 

 

Woops så var vi november og tørr hud alarmen er i ferd med å gå av! Nå gjør jeg det jeg kan for å forebygge så ikke huden blir tørr i vinter. Personlig håper jeg denne varmebølgen gir seg og at vi får en skikkelig vinter med snø. Månedens favoritt er pads med antioksidanter som hjelper styrke huden.  Jeg har aldri vært en stor pads-bruker. Det er irriterende med pads som tørker før man er ferdig med boksen. Disse er dryppende våte og gjør derfor ikke det. Fordi jeg fått dette eksemplaret som presseprøve må artikkelen merkes {reklame}

blir smerten uutholdelig spiser vi smertestillende

Det er mange år siden jeg slet med tørr hud. Men om tørr hud et virkelig problem for huden din hver vinter ville jeg snakket med en hudspesialist. Kong Vinter kan være nådeløs, og kanskje ikke det økologisk og mer «rene» regimet fra i sommer funker like godt nå. Huden trenger både næring og fuktighet.

Mange er av den oppfatning at grønne sertifiseringer er beste. Slik jeg har lært legger dette så mange begrensninger på ingredienser og behandlingen av disse.

Jeg kaller med for «lysegrønn» . Hudpleie er mer sammensatt enn å alltid velge det grønneste. Diett er også viktig for å unngå tørr hud. Selv foretrekker jeg også det reneste av produkter så lenge det leverer som forventet. Jeg respekterer at de som har en hud som sliter med alvorlig hudproblemer velger merker i den andre enden av skalaen som dette cosmeceuticals merket.

Merker som grenser mot det medisinske virker av en eller annen grunn merkelig grunn skumle. Men sannheten er at mange av  erfaring er får man hjelp til å velge riktig er de ikke mer skumle enn økologiske oljer som kan irritere mange hudtyper. Har du et hudproblem skal du ikke få dårlig samvittighet av å velge noe som ikke markedsfører seg med sertifiseringer bruker de mange masse naturlige og grønne ingredienser i deres produkter. Heisann, nå skrev jeg med langt ut på vidda, men dette er tiden for antioksidanter er vel det jeg ønsket å si. God november!

 

60 søkkvåte pads som dekker store flater. Det er forfriskende å rense seg med noe kjølig og vått, spesielt når huden er tørr.

 

Lese mer?

Bodylicious er alt jeg kan si om favoritten for oktober. 

Tipsene som gir deg mykere hud

3 ansikstoljer som gir vinterhuden næring

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

    1. Hei Nora, så glad i mener det. Ønsket er jo å dele det jeg har lært etter år med testing og masse erfaring. It’s a beautyjungle out there. Very easy to get lost!