Intervjuer Sunnhet og velvære

Holistiske hudpleietips

 

 

 

I dag fikk jeg vite at Pukka snart lanserer en serie latter med forskjellige smaker. Så siden det virker som hele Norge sipper på gurkemeiemelk tenkte jeg det var poste et møte jeg hadde for noen år siden på et invitert presseevent – reklame

Tim Westweel er en av gladlaksene som grunnla Pukka Herbs. Sammen med urtespesialisten Sebastian Pole er de to smørblide hippiene grunnen til at du og jeg drikker Pukka teer, og kanskje har en ambivalent forhold til det påståtte veldig næringsrike, men mindre smakfulle grønne pulveret kaldt greens. Da jeg traff Tim spurte jeg han hvilke holistiske hudpleietips han ville dele med meg.

Holistiske hudpleietips fra en engelskmann som aldri har tatt en syrepeel? But of course!


Da Tim besøkte Oslo for noen år tilbake forbindelse med lanseringen av Pukkas siste gurkemeietilskudd, og holdt han på den britiske ambassadørbolig et overbevisende foredrag om urtenes kraft. Som den anglofile urteelskeren jeg er, var jeg selvfølgelig i himmelen over å surre rundt fra stue til stue innredet med vakre antikviteter, og en kopp urtete i hånden.

Vegger, og kommoder var prydet med fotografier og malerier av Englands kongelige, i den gigantiske praktvillaen som ligger på Skillebekk.

Dronning Maud var selvfølgelig på plass på en benk med en vegg av roser i bakgrunnen.

 

Du vet du ikke er hjemme når Charles, Diana og Dronning Elizabeth er innrammet og pryder kommoden.

 

tims holistiske hudpleietips

1. – Få i deg nok antioksidanter. Selv bruker jeg tumeric/ gurkemeie. Gurkemeie er bra for å rense leveren, og har en veldig anti-ageing effekt fordi den beskytter cellene våre så vi leger lenger. En av grunnene til gurkemeie er blitt så populært i vesten, er fordi vi lever lenger, og folk tar mer ansvar for sin egen helse.

2. – Keep fit, and keep the hormones flowing around the body. Trener du, holder du kroppens hormonelle balanse i bedre sjakk, og blir et lykkeligere menneske.

3. – Drikk matcha green tea. Mange tror grønn te er usunt fordi det inneholder koffein, men det er en annen type koffein enn den du finner i kaffe. I motsetning til kaffe, inneholder grønn te polyphenols som virker som beskyttere, og roer ned koffeinen. Dette gjør at du får en boost av våkenhet, men samtidig holder kroppen rolig.

It’s the inside that counts! Put the kettle on love, and make us a cuppa!

 

Oktobers must have produkt som forebygger tørr vinterhud

Hårproduktet  jeg ikke kan leve uten

Ingen skam å ta vinteren på forskudd. Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (2)

  1. For en søt og morsom sak! Så fint når du «bjudar på» på den måten : ) Skulle gjerne vært der selv, kjenner jeg, men vi sees sikkert neste gang Pukka holder presseevent!

    1. He, he! Pukka er jo så bra! Elsker de makelig, blide engelskmennene, og syns faktisk hans tips var bra for en mann å være. Viser bare hvilket perspektiv han tenker fra. Ingen dyre kremer eller detoxkurer her nei. Easy living is good living – får vi håpe.