Hår Ren og naturlig hudpleie

Trikset som sparer meg frisørbesøk

 

 

Et besøk til frisøren er kanskje den beste hverdagsluksusen jeg kan tenke meg. Dyktige Nadia hos Theresgaten 35, har de siste årene farget etterveksten min. Jeg er ennå ikke klar for å la de hvite hårene blomstre fritt, men kanskje om noen år. Grå hår synes ekstra godt hos oss med mørk hårvekst, men det kan bli en ganske kostbar affære å besøk frisøren hver andre uke. Så sånt sett er dette også «nesten» et budsjetttips. Pigment sjampoer får håret mitt – og ditt, til å glinse noe helt vilt vakkert!

De dekker litt over de lyseste hårene med ekstra pigmenter. Dette er også et enkelt grep som får håret til å skinne ekstra fint. Jeg syns også de bygger litt på håret så det føles litt tykkere ut. Har du ikke teste pigmentsjampo og balsam før, har du en positiv opplevelse vente.

Well hello there! Å få glans i krøller er ikke lett, men jeg er superfornøyd med fargen etter noen hårvasker med pigmenter.

Det var en makeup artist som tipset meg om disse fargeproduktene for mange år siden. Det finnes så uendelig mange (uoppnåelige) tips og triks på hvordan å få en vakkert manke, å kure håret er et av dem. Når frisører viser selv de enkleste ferdigheter ser det alltid så enkelt ut. Helt til man skal forsøke gjøre det samme hjemme.

Davines sin pigmentserie er virkelig god, og det samme gjelder for et annet grønt merke Rahua.

 

Skinnende, mykt fint hår

Er det noe alle kan, er det å vaske håret sitt. På mine krøller som reflekterer lys mindre enn deg med rett mørkt hår, får en vask med pigmentsjampoo frem glansen. Det ser det ut som jeg har vært hos frisøren. Jeg får fint hår på no time. Jeg har brukt pigmentsjampoer i mange år, spesielt før en anledning der jeg vil føle meg ekstra fin. De grå hårene blir ikke helt usynlige, men håret får en fantastisk glans og fylde. Dette gjør at det ikke blir så viktig om noen hvite hår stikker frem her og der. Håret ser sunt og levende ut. Terningkast 6!

Oktobers must have produkt som forebygger tørr vinterhud

Hårproduktet  jeg ikke kan leve uten

Ingen skam å ta vinteren på forskudd. Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (6)

  1. Fantastisk tips til de som gruer seg til dyre frisørbesøk og heller lar seg vente med å etterbehandle håret. Nydelig skribent og nydelig artikkel

    1. Åh, tusen takk for fine ord Ingrid. Ja, elsker denne serien og spesielt hårkuren er virkelig god!