Hud Ren og naturlig hudpleie

Luksuriøs økologisk hudpleie

 

 

 

Hello again beautiful people!

Så er det klart for min den andre kremen i min miniserie «Silvany tester kremer». Rosinen i pølsa blant de high tech grønne/ økologiske merkene er The Organic Pharmacy. En merke med priser for de fyldige lommebøker. The Organic Pharmacy var tidlig ut med kremrens, mange år før det ble trendy.

Som nevnt tidligere må artikler som inneholder sponsede produkter merkes [reklame]. That just the way it is.  Jeg skriver om produkter jeg mener er bra. Ikke fordi jeg føler det er forventet av avsender. Første ansiktskrem ut i min lille serie «Silvany tester ansiktskremer» var Australske Moana  og jeg fortsette med økologiske hudpleie.

Jeg har snakket om flere som lurer på om denne kremen er verdt prisen på underkant av tre tusen kroner.

.

Roser og anti-age

Rose er anti-age ingrediens numero uno, og denne anit-age rosekremen med diamantstøv virkelig oser luksus. Da den ble lansert for presse på Kolonihagen – der eventet fantes sted hadde alle vi oppmøtte stjerner i øynene. Kolonihagen på Frogner er en liten perle, og et populært sted for lanseringer, skjønnhetsprodukt og superserumet Bio Effect dro fult hus da de relanserte merket i Norge for en kort tid tilbake. Mer om vidunderserumet kan du lese om HER.

Men tilbake til Organic Pharmacy. Grunnleggeren Margo Marrone er en dame jeg beundrer mye. Hun er kompromissløs når det kommer til å lage high tech hudpleie uten omdiskuterte kjemikalier, og derfor var mine forventinger skyhøye til denne luksuriøse kremen.

Ingen giftige kjemikaler, kun god kjemi!

 

Kremprat holder ikke. Jeg måtte naturligvis også beundre hennes vakre turkiser/smykker.

Hva lover den naturlige anit-age kremen?

Å plumpe huden, og stramme den samtidig som diamantpulveret gir huden en fantastisk glød. Rose Diamond fra The Organic Farmacy, 2950 kroner hos Gimle Parfymeri

Minus

Ansiktskrem med stiv pris gir høye forventninger. La det være klart: Jeg elsker The Organic Farmacy. Dessverre var ikke denne ansiktskremen den beste jeg har testet fra merket. Det som også var dumt var at dette er en krem for en mer voksen hud enn min ble jeg fortalt i ettertid. Kanskje jeg ville blitt mer imponert av de andre fra samme serie som koster en fjerdedel? Mulig denne kremen jobber på et dypere hudlag enn det jeg kan merke gjennom en test. Derfor ønsker jeg ikke å ta fra deg gleden om vurdere kjøpe den.

For min hud gav den ikke nok fuktighet dessverre. Jeg skriver «dessverre» fordi med denne prisen synes jeg den burde kunne brukes uten andre produkter som serum eller essence, noe den ikke kunne på min hud. Men igjen, kanskje jeg har for ung hud til å teste den? Moden, men ikke moden nok? Men likte jeg kremen om jeg ser bort fra prisen og effektens om uteble? Ja absolutt. Jeg har en venninne som er eldre enn meg, og hun virkelig elsker denne kremen.

Pluss

Ingen tomme fyllstoffer eller omdiskuterte kjemikaler. Margo har gjort «vaskejobben» for meg.

Økologiske kremer kan ofte være for fete, mye olje og en konsistens som ikke trekker ned i huden. Denn ansiktskremen har en mild og deilig duft, med en tekstur som minner om de deilige teksturene kun syntetiske ingredienser klarer fremstille.

Høy luksusfølelse i den resirkulerbare emballasjen.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om denne kremen!

Vil du lese mer?

Oktobers must have produkt som forebygger tørr vinterhud

Serumet som reduserer pigmentflekkene fra i sommer

Ingen skam å ta vinteren på forskudd. Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om dette!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.