Hud

Oktober: Månedens favoritt

 

 

 

 

 

I våres fikk jeg øynene opp for en tynnere form for bodylotion som kalles bodyserum. Serum for kroppen er en voksende trend, og REN sin AHA Smart Renewal Body Serum   er den beste jeg har testet på lenge. Det fjonge navnet «body serum» høres ut som et markedsføringstriks, for ordet klinger mindre traust enn «bodylotion». Elixir, eller serum forteller om noe enda mer vidunderlig. En elixir for huden som gjør ønsket om  drømmehuden oppnåelig. Det er lov å drømme. Og nå som den varme sommerlufta med all sin fuktighet er borte må det smøres skal man unngå vinterkløe og eksemutbrudd. Da jeg så Kicks.no hadde tatt inn en ny serie med ikke-syntetiske plantebaserte ingredienser bestilte jeg Skin Treat sin Body Elixir med sitron og grapefrukt.

The magic ingredient. Vitamin C som jeg elsker. At den beskrives som «Weightless care» var heller inget minus, og trigget meg til kjøp.

 

På nettet så flasken større ut enn den visste seg å være. Men det var fordi de andre produktene fra samme serie var mindre. Til gjengjeld er dette en veldig tyntflytende krem (selv om den står oppført som gel) som er lett å smøre utover store flater. 119 kroner er den verdt selv om den er liten. En god pris for en drøy krem. At den er på pumpleflaske er også en stor fordel. To pump til armer, to til ben og to til bryst og hofter. Å smøre inne kroppen kan jo være ganske tidkrevende og kjedelig, men med denne går prosessen relativt fort. Lukter friskt og deilig gjør den også!

Om du ikke vet hva serum er

I min bransje bruker «alle» serum i ansiktet som den største selvfølgelighet. Så hjernevasket er vi blitt. Vi bare må ha det under vår vanlige fuktighetskrem. Og takk for det. For er det et type produkt jeg virkelig føler har tilført huden min mye godt, så er det serum. Om du ikke vet hva et serum er, så er det en tynnere form for krem som masseres inn i huden før fuktighetskremen. Serumer er ofte»problemløseren» i hudpleierutinen.  som skal hjelpe mot et spesifikt behov. Serumet er formulert med mindre molekyler som trekker dypere ned i huden. Tidligere har jeg skrevet om C-vitamin serum, og hvorfor jeg elsker dette som glødgiver.

Lyst på mer?

Les mer og serumene jeg elsker HER.

Serumet som reduserer pigmentflekker

Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om dette!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.