Ren og naturlig hudpleie

Den beste økologiske tannkremen

 

 

Ved en rekke anledninger har jeg selv vært med på å kåre frem årets beste skjønnhetsprodukter. En opplevelse jeg gjerne skulle kunne unne alle som elsker skjønnhetsprodukter.

Som jurymedlem i Stella- og Costumes Skjønnhetskåring, var det overveldende hvor mange deilige produkter som skal testes. Skjønnhetsprodukter med et design og kommunikasjon som imponerer oss som forbrukere, blir produktene som oftes trekker det lengste strået. I den grønne kategorien vil merkene som får frem luksusfølelsen vinne mye oppmerksomhet. De gir assosiasjoner til for mye skog og jord kommer til kort når Chanel eller Dior imponerer med lekker design.

Tannkrem med X-faktor

Mitt siste kjøp er over gjennomsnittet mer sexy enn andre grønne tannkremer jeg har testet. Jeg har kjøpt noe så smakfullt som tannkrem med økologiske ingredienser. Tannkrem som visstnok også håndlaget på samme fabrikk som Chanel. Den fornuftige stemmen i meg viser jeg er idiot som bruker flere hundre kroner på tannkrem, men hypen fanget meg. Lebon skuffet heldigvis ikke. Denne tannkremen er virkelig seeeexxii og har vunnet mange priser for sine tuber med innhold som smaker mer enn bare mint. En voksende skjønnhetstrend som ikke er like synlig som hudpleie, er faktisk trenden av ”renere” pleie- og intimprodukter.

 

Det gjør seg alltid med litt gull på badet. Den grønne skiftet er kommet, også for tannkremene.

 

Sexy tannkrem? Oh yes!

Cap Ferrat Mod. Une Piscine a Antibes eller Sweet Extravagance Anyone? Navnene får meg til å drømme meg bort til den franske riviera, og den første dagen jeg testet denne deilige tre packen pusset jeg tennene flere ganger enn tannlegen min ville ha likt. Ananas, mango, kanel og lakris er noe av smakene du finner på disse tubene. Også håper jeg bare ikke tannkjøttet trekker seg for mye oppover etter for intens pussing. Ikke fult like sexy smil på meg da.

Uten tvil tasty. Min favoritt er smaken Tropical Rush med ananas, rooibos og mint.

 

No, no, no! Listen av nei-ingredienser er lang. Glem peg’s, fluor, parabener, fargestoffer, triclosan, sakkarin, sorbitol, xylitol, og titanium dioxide, sulfater og mer. Hva den faktisk inneholder er kritthvit tannkrem som smaker søtt på en positiv måte.

 

I Norge er det Beth’s beauty som selger Le Bon, og agenten for merket har en nettsiden som er på vei opp. Rebirth of the princess heter agenturet.

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om tannkrem eller tema generelt?

Fikk du med deg de siste tre artiklene?

5 fokus som gir meg mer lykke

Første krem i min miniserie tester av ansiktskremer er fra merket Moana.

Du trenger ikke ha krøller for å bruke dette produktet, men et ønske om å redusere glorien av brus som kommer med værskiftet og tørt hår. Dette produktet redder håret mitt.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på  Instagram.

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.