Hud Ren og naturlig hudpleie

Beste ansiktskrem testet

 

 

Hello beautiful people!

Siden jeg jevnlig blir spurt om hvilke ansiktskremer jeg tror er best, tenkte jeg dele mine erfaringer fortløpende. Det er så mange gode kremer der ute. Men ikke glem at du kjenner huden din bedre enn noen andre, så mine preferanser er ikke alltid dine. Jeg trekker alltid frem minus, så anmeldelsen blir mer balansert. Jeg omtaler ikke produkter jeg av en eller annen grunn ikke anbefaler, men svarer ærlig om noen av dere spør.

Når jeg mottar presseprøver til testing, må artikkelen merkes [reklame]. That just the way it is. Dette betyr ikke at jeg ikke er ærlig. Jeg er for gammel til å bli imponert av freebies, det er jo faktisk jobben min å teste uten å få betalt for det. Første krem ut i min lille serie «Silvany tester ansiktskremer» er nesten en nykommer.  Australske Moana kom til Norge i fjor, og er sikkert et merke relativ ukjent for mange. Det håper jeg endrer seg.

Ansiktskrem er forbruksvare, og det skjønnhetsproduktet jeg smører på huden oftere enn noe annet. Dagkremen fra Moana er fantastisk.

 

Deres bleiekrem til de aller minste var også god, selv om en tube kanskje ville vært mer hygienisk.

økologisk hudpleie

New Zealand kommer økologiske sertifiserte Moana. Sjøgress og alger er stjerneingrediensene. Jeg testet en hel serie,og syns merket har mange virkelig gode produkter som er milde mot huden, men allikevel effektive. Jeg syns det er noe sjarmerende med den enkle emballasjen. Det får meg til å tro innholdet er fokus.

Moana Nourising Cream, 999 kr, hos Oslo Hudpleieklinikk.

hva lover sjøgresset?

Bekjempe hudens aldringtegn. Kremen er er utviklet med fokus på å regulere hudtonen hudens overflatestruktur og tørrhet. Manuka-honning, mamaku-, kowhai-, og harakeke-ekstrakt sammen med kawakawa-olje gir i kombinasjon huden næring samtidig som den bekjemper aldringstegn.
Moana Pure Drop of youth nourishing cream, 999 kr hos Oslo Hudpleieklinkk.

Minus

Merket har mange fantastiske produkter, men ikke la det skremme av den litt gammeldagse emballasjen for dette er krem jeg virkelig elsket og ville kjøpt igjen fordi den virkelig gir mye til huden.

Dessverre ble krukken ble tom altfor fort. Kremen er tyntflytende og lett å ta for mye av. Burde vært på en pumpeflaske for å unngå søl/ svinn.

Om jeg skulle trekke frem et minus er det prisen som blir dyr for mange.

PLUSS

Denne kremen var en av de aller beste kremene jeg testet i fjor vinter, og huden min absorberte den raskt. Et stor pluss som overskygger alle minus ved merket.

Innholdet leverer virkelig, og jeg trengte ikke bruke serum sammen med denne kremen.

Her er 3 andre artikler der jeg tester produkter

Islands dyreste serum. Verdt prisen?

Serumet som reduserer pigmentflekker

Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om dette!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på  Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.