Mamma & baby Ren og naturlig hudpleie

Drømmehud

 

 

 

 

Ingenting lukter bedre enn huden på et lite barn. Det lille nurket lukter noe varmt, pudrete og søtt. Selvfølgelig vil alle foreldre forsøke å beskytte denne huden på best mulig måte. Så hvorfor lager ikke flere merker ikke vaskekremer når tørr hud er et utbredt problem kan man jo spørre seg.

krem fremfor skum

Aurelia Skincare er et engelsk merke jeg har snakket varmt om tidligere. Det har vunnet over 100 skjønnhestpriser for sine produkter, dette til tross for at de kun har eksistert i noen få år. I serien Little Aurelia- som grunnleggeren Claire Vero har laget for de aller minste, er vaskekremen Sleep Time Top Toe Wash en godbit jeg anbefaler fra den litt high end grønne kategorien.

Da jeg intervjuet Claire poengterte hun gjentatte ganger hvordan feil rensemetode var hovedgrunnen til mange kvinners hudproblemer. Hennes ansiktsrens er derfor- naturligvis, en mild rensekrem. Kicks parfymeriene de eneste som fører Aurelia serien for voksen hud. I noen av filialene jeg har vært innom var ikke hylleplasseringen den beste. Aurelia var plassert lengst innerst i lokalet. I skammekroken liksom. Uff, og uff! Jeg håper dere økoqueens og clean beauty fans vurderer dette merket. Det ville vært så synd om det forsvant fra det norske hyllene. Jeg elsker det og alt det gode det står for!

Vaskekremen ser identisk ut med fuktighetskremen, og også den ligger på rundt 300 kroner for flasken på 240 ml. Dyrt og deilig. Men så bruker jeg minimalt av produkter på barna mine, og syns dette merket er verdt det.

 

Elsker de nusselige illustrasjonene som minner om Peter Rabbit.

 

Krem på tørr hud virker da logisk

Vaskekremer for sensitiv hud finnes, men jeg tror flere ville la seg konvertere fra skum til krem om huden blir sunnere. Kanskje dette burde bli den nye trenden for voksne? Et genialt forslag mener jeg. Jeg bare nevner det…

Da jeg begynte bruke denne såpen slo deg meg at selvfølgelig er det krem man skal vaske den sarte babyhuden med! Vaskekremer er også mye lettere å påføre enn flytende såpe som kanskje inneholder ingredienser som tørker ut huden. Du bare smører den på området og vasker såpen med en våt klut.

Jeg er absolutt ikke imot tradisjonelle kremer om de fungerer bedre, men om jeg kan velge det naturlige foretrekker jeg det. Salven fra Burt’s Bees Baby og Shampo fra Amazing Space er to andre favoritter.

 

Lese mer?

Her er 3 andre artikler der jeg snakker om pleie av tørr hud

Mine tips til deg med tørr hud

3 kremer til sarte hudtyper

Kultproduktet som renser huden frisk og fin

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om dette!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.