Hår

Hårproduktet jeg elsker

 

 

 

Altså hår. Det er egentlig overraskende hvor lite jeg har skrevet om noe som opptar meg så mye. Bad hairdays er ikke my mission, men et tema jeg vet mye om. Uten at jeg overhodet ønsker det, bruser håret mitt seg opp til de fleste årstider. Kulde, regn eller vind får de selv mest perfekte krøllene til å ramle sammen, eller bruse seg opp. Dette gjør meg storforbruker at hårstrikker. Men som dessverre sliter veldig på håret.

Nylig fikk jeg en henvendelse fra en leser som spurte hva jeg bruker i krøllene mine. La meg hoppe over det som kunne blitt en lang avhandling om generell hårpleie av krøllene. Mitt favoritt stylingprodukt og hårprodukt som jeg alltid vender tilbake til er Sebastian Potion 9. Med regelmessige salongkurer blir resultatet så bra som det kan bli.

Den som visste hvor mange produkter jeg har testet fylt av optimisme om at krøllene skal bli helt perfekte fortjener en medalje. Svaret er: Altfor mange. Når det dukker opp en curl tamer nyhet som lover fab curls, stiger optimismen, men få er i nærheten av å gi samme resultat som hårproduktet Sebastians Potion 9.

 

Hvorfor jeg elsker dette hårproduktet

Dette er ingen økofavoritt eller clean beauty vinner, men den inneholder masse naturlige oljer som håret mitt elsker. Ok, så detter det inn litt parfyme og konserveringsmidler nederst på ingrediensoversikten. Det sies jo at Nobody is perfect. Men dette stylingproduktet er faktisk det for mitt hår!

Wawooom! Det er deilig å slippe håret løs inne der temperaturen alltid er perfekt. Foto: Per Ivar Tangen

Slik styler jeg krøllene med hårprodukt favoritten

1. Jeg bruker den alltid i fuktig hår som jeg først grer igjennom og samler i klaser. Kurer jeg håret i forkant blir resultatet best.

2.Tvinne klasene rundt for unngå brus og krus.

3. Siden tuppene aldri få nok pleie blander jeg inne noen dråper ren olje. En favoritt er denne fra Antonin B. Når håret er nesten tørt, setter jeg det opp med en løs strikk for å la det tørke samlet og samle krøllene enda mer.

Fire pump av favorittproduktet er nok til min hårmengde.

 

Tvinn, tvinn, tvinn…

 

Løft og klem håret mens det lufttørker. For meg innebærer dette 4 timer, er det rart jeg sier håret mitt er et prosjekt?

 

Du kan lese mer om hvordan jeg tar vare på håret mitt artikkelen om hvorfor jeg foretrekker sjampo uten sulfater, tips til riktig måte å kure håret og eh…joda, byens beste på brasiliansk woxing. Noen hår er jo faktisk overflødige..

Tusen takk for oppmerksomheten, jeg kommenter gjerne. Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.