Hud Ren og naturlig hudpleie

September: Månedens favoritt

 

 

 

 

Så er den her igjen! Månedens favoritt. Godbiten av et skjønnhetsprodukt jeg med hånden på hjertet anbefaler deg som kjenner lønningen brenner etter å bli brukt på noe nytt! Min forrige favoritt tipset jeg om i sommer. Dette var  den deilige ansiktsprayen med sitrus fra Kora Organics. September månedens anbefaling er en nyhet fra det engelske merket REN. Deres nyhet Ready Steady Glow Daily Aha Tonic ble lansert på forsommeren. Høygravid, varm og klam var den en ren glede å bruke for meg.

Gravidemaven var godt skjult bak en puff, og så hoven i ansiktet at jeg ikke orket smile. Med denne sitrusdrømmen kom som heaven scent for meg på forsommeren.

 

 FORSKJELLEN PÅ TONER OG tonic vann?

I hudpleie er det ofte snakk om toner som roer ned huden ved å tilføre fuktighet og stabilisere huden PH-verdi etter rens.  Når et skjønnhetsprodukt er en tonic skal produktet tilføre masse mer goodies. Dette tonic vannet har fruktsyrer som forsiktig sliper bort gamle hudceller og stimulerer produksjonene av ny hud. Du ser de gamle hudcellene på bomullsdotten, men det betyr at ny glød er på vei! Det kan vi alltid like.

Siden skjønnhetsproduktet ble tilsendt som presseprøve må artikkelen merkes med [reklame]. Men jeg ville mest sannsynligvis kjøpt denne selv uansett. Jeg kan innrømme å ha vært en rendyrket fan siden merket ble lansert. De har gode, enkle, rene produkter til gode priser.

I sommer brukte jeg den andre nyheten body serumet, som også er helt fantastisk og glycolsyremasken deres er en gammel budsjettfavoritt som virkelig prikker på huden. Ikke en ansiktsmaske jeg ville anbefalt til sensitiv hud. Denne tonicen derimot er mildere og jeg brukte den hver morgen og kveld ut graviditeten.

Hello you glow giver!
Pump it up! Elsker det praktiske pumpeapplikasjonen Tidsbesparende på morgenkvisten og lite søl.

 

Nå jar jeg testet Ready Steady Glow Daily Aha Tonic i mange måneder. Jeg kommer garantert til å kjøpe den når denne store deilige flasken er tom. Noe den ikke ser ut til å bli på en stund, denne flasken er drøy!

 

Skjønnhetsprodukt med ren samvittighet?

Mange er interessert i beauty uten for mange lumske kjemikaler, men har ikke mulighet til å kjøpe de dyreste øko-luksus merkene. Rens priser er overkommelige tenker jeg. Mye av den tidlige markedsføringen – deres slik jeg oppfattet den, dreide seg i stor grad på å posisjonere seg på den grønne siden ved å poengtere alt det de ikke inneholdt som for eksempel  parabener, mineral oljer, petrokjemikalier, syntetisk parfyme og silikoner. Og de har sikkert vunnet mye på dette.

På hjemmesiden går de stort ut med et løfte om at innen 2021 skal all emballasje være resirkulerbar og organisk. Så det blir spennende å se hvor står i forhold til dette om noen få år.

Her er 3 andre artikler der jeg snakker om glød:

Herbivore, et friskt kjøp som bevarer sommergløden

Serumet som reduserer pigmentflekker

Mine tips til deg med tørr hud

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne om du har tanker og meninger om dette!

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

 

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.