Hud Ren og naturlig hudpleie

Ny ansiktsmaske, ny glødende anmeldelse!

 

 

 

 

Elsker du friske masker og trenger litt ekstra glød etter ferien? Da bør du lese videre. Etter jeg fikk en liten sønn i sommer har det gått litt tregt med bloggingen, men nå er jeg tilbake med en anbefaling som lukter som en tropisk drøm!

Høsten er på vei, og for meg betyr det masketid deluxe! Jeg er veldig bortskjemt når det kommer til hudpleie og produkter generelt. På grunn av jobben min som skjønnhetsjournalist for Norges ledende motemagasin Costume får jeg tilsendt mange presseprøver i kategoriene hudpleie, makeup og hår. Men dette betyr ikke at jeg aldri kjøper egne. Herbivore Botanicals er et merket jeg har vært nysgjerrig på lenge.

Derfor gjorde hjertet mitt gjorde et lite hopp da jeg oppdaget merket i en nydelig liten butikk på Frogner- som dessverre ikke eksisterer lenger, Gathering Objects het den. Herbivore er et merke jeg har vært på nippen av å kjøpe over nett mange ganger, men så koker shoppingen som regel bort. Jeg har jo en drøss av andre produkter som ligger og venter på å bli testet… Men denne masken måtte jeg kjøpe. At det var merket med trigger ord numero uno: glow, gjorde ikke avgjørelsen vanskelig!

Jeg er sucker for alt som lover klar hud som gløder. Denne masken inneholder (AHA syrer) fruktenzymer som jeg vet fungerer bra på huden min.
Den er også laget på rispulver som har blitt brukt i tusenvis av år i Japan som en mild skrubb/ eksfoliator.

 

Litt om hudpleie fra Herbivore Botanicals


Det jeg liker med mange nye merker er muligheten til å starte fra scratc, men et stort fokus på miljø og omdiskuterte kjemikaler som er blitt en viktig kjøptutløsende faktor for bevisste forbrukere. I 2011 begynte paret Julia Wills og Alexander Kummerow å eksperimentere med ingredienser hjemme på kjøkkenet i Seattle. Konseptet var klart: Ingen syntetiske ingredienser, parabener, mineraloljer, sulfater eller kjemiske fillere, men alt det reneste fra naturen. Miljøaspektet var viktig, og de bruker kun plantebaserte oljer, kaltpressede – selvfølgelig, og emballasje som kan gjenvinnes.

Så når jeg kjøper et produkt fra Herbivore, vet jeg at de beste hensyn er tatt for å skåne moder jord. Men hva med huden min? Forventingene mine til denne clean beauty tilsynelatende godbiten var sky high, og her er mine dommen.

ETTER TRE UKERS TESTING AV masken Brighten iNSTANT GLOW MASK

Huden min ble superfin etterpå, glatt og ren. Foto: Benjamin Hope

Minus

Masken river ikke like mye som masker med fruksyrer kan gjøre. For noen kan føles som et minus for de som elsker masker som virkelig tar i.

Begrenset tilgjengelighet for forbruker. Tror den kun finnes over nett for oss som bor i Norge.

Pluss

Jeg personlig foretrekker en ansiktsmaske med fruktsyrer som ikke river så mye at huden ser veldig irritert ut. Denne masken kan jeg faktisk bruke samme dag som jeg skal på fest, fordi huden ikke ble så veldig irritert.

Lukten og konsistensen er helt utrolig deilig! Den lukter så frisk tropisk frukt at jeg tok meg selv i å sniffe på den gjentatte ganger.

Ingrediensene er rene og maske leverer det den lover. Enda bedre er alle de mangel på fyllstoffene som ikke er der.  Jeg virkelig anbefaler denne deilig masken!

Tusen takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne.  En annen frisk godbit som jeg anbefaler er denne freshe sprayen fra Kora Masker er noe av det mest morsomme jeg tester, les flere tester HER.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (4)

  1. Ah – denne må jo være «right up my alley»! Jeg vil også ha mest mulig glød, men aldri på bekostning av renhet og naturlige ingredienser. Så ja takk, begge deler! Veldig synd at Gathering Objects måtte legge ned; det var en perle.

    1. Kjære Anja, denne har ditt navn skrevet på innsiden. En skikkelig superfresh maske som løfter humøret og hudhelsen. Gathering Object var en virkelig perle av en koselig butikk.. Veldig synd de ikke klarte det.

    1. Hei Helene, nei dessverre. Jeg kjøpte denne i en interiørbutikk på Frogner som ble lagt ned…Men det er sikker mulig å finne noen som shipper merke til Norge. Veldig deilige produkter. Håper du finner ut av det : )