Hud Ren og naturlig hudpleie

August: Månedens favoritt

 

 

 

Jeg kommer ikke over hvor fantastisk sommeren i år har vært og er. Før utgangen av mai følte jeg på en sterk feriefølelse. Den digge følelse av frihet som pleier komme når ferien begynner i juli. Det har vært utrolig varmt, og jeg har dusjet meg til den store gullmedaljen for å forsøke kjøle ned gravidekroppen. Men når er minsten ute, og når det gjelder produkter er det en sommerfavoritt som virkelig har brukt hyppig. Et produkt som også er smart å bruke når ferien er over og den solbrune huden mister brunfargen og kjennes merkbart mer tørr.

Siden jeg var så heldig å få tilsendt et produkt til testing i forbindelse meg et intervju jeg gjorde av henne for Costume.no (siden produktet er sponset må artikkelen merkes som [reklame]. Men jeg ville kjøpt denne deilige ansiktsprayen om jeg ikke fikk den gjennom jobben.

Sommerfavoritt som kommer til nytte hele året

Det jeg liker med Energizing Citrus Mist fra kora Organics er selve dusjen som kommer ut. Dråpene er bitte små, så det føles ut som det friskeste duskregnet av sitron treffer ansiktet mitt. Helt fantastisk deilig!

 

Energizing Citrus Mist gir ansiktet mitt en myk dusj av sitrus, en duft jeg aldri kan få nok av.

Face mist året rundt

Ved jobbpulten har jeg flere som jeg bruker året rundt. Varmen og strålingen fra dataskjermen tørker inn huden. En face mist eller ansiktsspray erstatter litt av den tapte fuktigheten, og får meg til å føle meg fresh igjen. Det har hendt jeg dusjer og sprayer ansiktet med de deiligste vannet med mineraler til huden blir helt klissete. Jeg kan rett og slett ikke få nok av dette geniale produktet som holder huden fuktig og fresh gjennom dagen. En klar sommerfavoritt!

Størrelsen er perfekt til å ta med i vesken, og sprayen som så vakkert skrevet på emballasjen: Er økologisk sertifisert med kjærlighet fra Miranda Kerr. Ansiktssprayen koster 399 kr på Vita.

 

Det finnes en drøss av slike ansiktssprayer på markedet. Rudolph Care Mist Delight 360 kr, og Omoroviza Queen of Hungary Mist 575 kr,    er to andre lukusvarianter som jeg også vil anbefale, men har du sensitiv hud ville jeg valgt rent kildevann fra enten La -Roche-Posay 80 kr , eller Avène 100 kr. Disse inneholder også mineraler og andre ingredienser som skal berolige huden og tilføre ekstra fuktighet.

 

Takk for oppmerksomheten. Sommeren er høytid for iskrem, og denne deilig sjokolade isen er laget på avokado, kokosmelk og er derfor veldig sunn. Smaker fantastisk, lover! Tidligere skrev jeg om et grønt pulver som faktisk smaker godt, og som bonus kan dette også nytes av barn og gravide. Om du trenger litt ekstra næring er dette et pulver jeg virkelig anbefaler. 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Kommenter gjerne om det er du mener, liker eller ikke liker. Jeg blir glad for tilbakemeldinger.

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.