Hud Ren og naturlig hudpleie

Fortsatt ikke brun? Sukker er løsningen

 

 

 

Nylig snakket jeg med en kollega som fortalte hun aldri ble brun. Selv ikke etter en reise på kryss og tvers av Australia ble huden hennes gyllen. Mens vi snakket sammen syntes jeg synd på henne. For meg er det omvendt. Jeg tar brunfargen min for gitt, og irriterer meg over solskillet som kommer etter der klokken sitter, etter bare en halvtime i solen.

Min kollegas frustrasjon satte meg på tanken om å tipse om to gode produkter som er fri for mange omdiskuterte kjemikaler. Begge er fri for syntetisk parfyme og har økologiske ingredienser som skal være milde mot sart hud, og som garanterer den deiligste brunfargen. Sukkermolekylet DHA Dihydroxyacetone er det som gir brunfargen, men ansees være trygt for huden din. Så kanskje sukker ikke er så ille i denne sammenheng?

Selvbruner til kroppen

Gradual Self-Tanning Lotion fra Kora Organics

Det måtte en Victoria’s Secret modell til for å skape denne selvbruningskremen. Supermodell Miranda Kerr har studert helse og ernæring og lever en holistisk livsstil. Da hun spradet på catwalken iført sexy undertøy savnet hun et produkt som kunne gi en sunn farge og med ingredienser som ikke regnes som skadelige. Alle hennes produkter er det som kalles clean beauty, så denne selvbruneren er selvfølgelig økologisk sertifiserte og gir masse fuktighet som en god body lotion bør. Dette produktet fikk jeg tilsendt som presseprøve og derfor må artikkelen merkes med [reklame].
499 kr hos Vita

Selvbruner til ansiktet

Rudolph Care A hint of summer

Denne er en av de beste selvbruneren for ansiktet jeg har testet, og jeg har brukt den i mange år når vinteren er på hell, eller jeg trenger litt farge i vintermånedene. Danske Andrea Rudolph er et råskinn av en dame, og kompromissløs når det kommer til bruken av ingredienser. Hennes selvbruner har vunnet pris i den gjeveste danske skjønnhetskåringen Danish Beauty Awards – dette sier litt hvor bra denne er. Ta to pump om du virkelig vil ha en farge som imponerer. Svanemerket og ren er den også, what’s not to love?
415 kr hos Gimle Parfymeri

Jeg kan reagere på for mye parfyme, men disse to økologiske variantene er milde og absolutt å anbefale om du kan reagere på parfyme.

 

Psst! Ikke glem dette om du vil oppnå best resultat

1. Skrubb huden godt kvelden før påføring, og masserer den inn med oljer eller en fuktighetskrem så huden trekker til seg selvbruner produktet dagen etter.

2. Rens eller skrubb huden mellom hver gang du bruker selvbruner og ”bygger” på fargen. Huden mister døde hudceller hver dag. Blir mange liggende vil huden kanskje se litt flekkete og skitten ut. Selv den blekeste hudtonene kan ha en sunn hud som gløder. Men denne gløden kommer ikke frem om du aldri fjerner de døde hudcellene.

Hud med lite pigment ofte er spesielt utsatt for solskader. Å gå for de mildeste og reneste produktene er alltid en smart regel mener jeg når man skal smøre krem å store hudflater. Håper du blir fornøyd med fargen denne sommeren.

Takk for oppmerksomheten!

Tidligere testet jeg superserumet «alle»  snakker om, var det verdt det?  Om du vurderer en brasiliansk voks kjenner jeg en som er skikkelig dyktig. Sommeren er tiden for sunne vaner og dette grønne pulverert bruker jeg for å få litt ekstra næring inn i kosten.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.