Hud

Serumet som løsner opp pigmentflekkene

 

Jeg føler meg som en selger når jeg kommer med tips jeg selv er overbevist om at alle burde vite om. Men here goes! Din beste investering for huden i sommer er et serum med c-vitaminer. Dette vil gir huden din ekstra beskyttelse om du er som meg og ikke bruker solkrem fra morgen til kveld. Det er heldigvis mange år siden jeg sluttet å sjokk-sole meg. Eller tok solarium nesten hver fredag ettermiddag, før jeg skulle ut på byen. Skrekk og gru!

Foto: Per Ivar Tangen

 

Men jeg elsker solen og kommer aldri til å bruke solfaktor hele året. I dag hørte jeg på radioen at mange norske gravide har d-vitamin mangel. Derfor er det anbefalt at soler seg et kvarter hver dag uten faktor eller bruke tilskudd i kosten. Jeg velger solen!

Huden tåler jo litt sol. På grunn av mine karibiske gener blir jeg fort brun. Den naturlige solbeskyttelsen i de ekstra pigmentene er jeg veldig glad for, men det eneste minuset er at jeg får arr av noe så lite som et myggestikk! Jeg får flekkete ”skittenbrun” hud om jeg ikke bruker faktor eller ikke oppholder meg i skyggen. Denne raske arr dannelsen er  grunnen til at jeg er for c-vitaminer. Antioksidanten er kjent for å gi jevnere hudtone. Dette er fordi det forebygger oppsamling av pigment, og hjelper løsne opp opphopninger som dannes. Dette serumet er det jeg bruker akkurat nå.

Love, love, love! Mad Hippie serumet koster 379 kroner hos Dermaspa.no, og har vunnet mange priser, og det er ganske rimelig i pris sammenlignet med mange andre. Det lukter deilig, er et clean beauty produkt som smelter på huden.

 

Massér serumet på nyrenset hud om kvelden om du ikke bruker solfaktor hver dag. Så styrker du huden, og vil kunne du se at huden din ikke ser like flekkete ut som den kanskje pleier bli.

 

Siden var så heldig å få tilsendt et gratis eksemplar av serumet fra Mad Hippie til testing må dette innlegget merkes [Reklame]

Derfor elsker jeg c-vitamin på huden min

Jeg har skrevet om min AHA- opplevelse med c-vitaminer i artikkelen «Do you see what I see». Jeg mener at om du skal investere i ett serum denne sommeren ville jeg valgt ett serum med c-vitamin. Siden jeg ikke oppholder meg i solen nå som jeg er gravid, bruker jeg heller ikke så mye solfaktor. Av denne grunnen bruker jeg serumet på kvelden, men det er en god base under dagkrem og faktor for å styrke huden så den bremser litt på produksjonene av pigmentflekker.

3 tips før du velger produkt

1. Les deg opp før du shopper, eller oppsøk en hudsalong som har effektive produkter.

2. Velg gjerne et serum som fungerer. Et som anslår en prosentandel av c-vitamin, eller nevner at det bruker en stabil form for c-vitamin.

3.  Velg produkt på pumpeflaske, eller emballasje som ikke slipper inn luft. . C-vitaminer er veldig ustabile. Hver gang kremkrukken åpnes og luft kommer til, vil antioksidanten oksidere. Velg derfor konsentrerte produkter som masker eller serum.

Takk for oppmerksomheten. Tidligere skrev jeg om et grønt pulver som faktisk smaker godt, og som bonus kan dette også nytes av barn og gravide. Om du teller ned dagene til strandferien begynner  og vurderer en brasiliansk voks kjenner jeg en som er skikkelig dyktig. 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.