Sunnhet og velvære

Grønt pulver jeg liker i smoothie

 

 

 

Alchemy Organic Super Foods er et merke som jeg har stor tro på. Jeg har fulgt bloggen deres en stund, og ble veldig gira da jeg så at Pureyou.no, en nettbutikken som jeg elsker, fører merket her i Norge. Siden var så heldig å få tilsendt et gratis eksemplar til testing må merket dette innlegget så derfor merkes Reklame.

Grunnleggeren bak AOS er ernæringsterapaut og lager pulvermikser som både gravide og barn kan bruke.

 

Sunn smoothie skal smake godt

For mange er grønt pulver yesterdays news. Men etter en prat med en venninne viser deg seg at ikke alle blir like hektet på helsetrender selv om de ønsker å leve sunt. Bra for hennes lommebok tenker jeg. Green som det kalles er pulveriserte frukter og planter rike på antioksidanter, mineraler og vitaminer kroppen trenger. Så ved å bruke pulver menes det man i seg større mengder enn om man skal spise tilsvarende i sin opprinnelige form. Da jeg begynte teste ut grønt pulver var det mørkegrønne spirulina som gav meg mest merkbar effekt. Men etter et par måneder måtte jeg stoppe. Jeg orket ikke den intens fiskelukten pulveret har. Personlig foretrekker jeg å spise ferske grønnsaker og bruker smoothies som mellommåltider eller frokostdrikk for å kickstarte dagen.

Her har jeg laget en smoothie med naturell yougurt, sitron og litt kokosvann, men man kan fint ta den som morgenshot i en klunk appelsinjuice, eller i saften fra en presset grapefrukt som også er utrolig godt.

 

Hvorfor dette er et grønt pulver jeg liker

 1. Jeg har vært igjennom en del poser grønne pulver opp gjennom årene, men smaken har vært utfordrende for å si det mildt. Før kunne jeg drikke vonde smoothiedrikker og trøstet meg med at dette sikker var sunt. Det gidder jeg ikke lenger. Grønt pulver må små smake godt.
 2. Det siste årene har blandingsposer der flere typer grønne pulver er blandet appellert mer og mer. Det er mer tidsbesparende å ha forskjellige typer superfoods samlet i en pose. Dessuten terskelen for å bruke den ene posen lavere når den kan stå fremme, og ikke bli glemt i en skuff.
 1. Under begge mine graviditeter hadde jeg faktisk ingen cravings, men sukkersuget gikk helt amok etter at Fanny ble født. Det var nesten slitsomt å være så hektet på noe så bortkastet som mengder av sukker. Men ohhh deilig det var å fråste bigthime. Sjokoladeplater ble gjemt bort så ikke min samboer skulle se hvilke enorme mengder sukker jeg dyttet i meg.
 2. Fra hva jeg har lest skyldes cravings en ubalanse i kroppen. Kanskje dette pulveret kan hjelpe kroppen min finne balansen den trenger i den neste ammeperioden. Jeg føler meg i hvertfall veldig mett og etter en stor smoothie med to spiseskjeer av dette grønne pulveret.
Dette pulveret består av flere av min favoritt ingredienser; planteproteiner, magnesium (som musklene mine trenger), Vitamin A, Vitamin C , og jern.

 

Grønt pulver fra Alchemy Blends selges hos Pureyou.no i to forskjellige pakker.  Reisepakke med 4 porsjoner for 90 kroner som er genial om man vil teste deg før man investerer i en pakke på 300 gram til litt over 500 hundrelappen.

Takk for oppmerksomheten. Tidligere testet jeg superserumet «alle»  snakker om, var det verdt det?  Om du vurderer en brasiliansk voks kjenner jeg en som er skikkelig dyktig. 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (5)

 1. Takk for tips, dette vil jeg prøve ! Og gleder meg til å ha tid til å lese gjennom bloggen din! Så fint med dine gode tips med stadige nye ting på markedet.

  1. Hei Nora,
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter jeg virkelig pris på.
   Dette pulveret er veldig godt, og jeg blander det ofte som en shot når jeg ikke rekker lage en smoothie.

   Hilsen Silvany