Hår

Kurer du håret riktig?

 

 

Er det noe jeg kan skryte av så er det å kure håret.

En god hårkur er det viktigste jeg gir håret mitt. Spesielt før røykeloven ble innført, gikk det ikke en tur på byen uten et siste stopp i dusjen for å legge en hårkur som jeg sov med. Dette var det eneste som fikk den sure røyklukten vekk.

Spesielt om sommeren kurer jeg håret ofte. Det redder håret mitt når jeg er på sjøen, og på varme dager holdet det hodet litt kjølig. Italienske Davines er et bærekraftig merke som velger den grønne veien og har gjort det i mange år. Produktene dere er alltid smykket med vakreste illustrasjoner. Deres siste serie hårkurer kom før jul, og en fantastisk kreativ serie gode hårmasker i små praktisk forpakninger, perfekte å ta med på reise, eller som på stranden for å pleie tuppene etter et bad.

Davines var tidlig ute med miljøvennlig emballasje og produktene har et høyt innhold naturlige ingredienser, dessuten er neste all deres emballasje er nedbrytningsbart i for naturen.

 

Denne artikkelen om inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Greit å vite om du har tynt hår

På grunn av den høye andelen naturlige ingredienser, sier det seg selv at det derfor er mye oljer i mange av produktene deres, noe som alltid har passet mitt porøse hår bra, og er fint for nordisk hår som liker å være ute i solen. Men om du har tynt hår, start litt forsiktig med mengdene så du ikke ender opp med fett hår.

Her er mine triks for å kure håret

  1. Første bud er egentlig kjenne etter hva håret trenger. Mine krøller trenger både fuktighet og protein for å få tilbake mykhet og spenst. Proteinkurer åpner skjell lagene, så håret føles veldig trått. Derfor bruker jeg alltid en fuktighetskur etter proteinkuren så skjellagene lukker seg. Når skjellagene er åpne føles håret trått, og det blir lett skadet, så alltid brukt fuktighet etter en proteinkur om du ikke syns håret føles mykt.Bruker du for bare fuktighet blir håret porøst, og livløst. Begge deler er bra. Regelen er at er om håret er kjemisk behandlet trenger det proteiner for å bygges opp uansett hvor tørt det kjennes.
  2. Er håret for vått trekker ikke kuren inn. Etter sjamponering, klemmer jeg håret forsiktig så det ikke er klissbløtt og kuren bare drypper av.
  3. Du ønsker ikke å kure hodebunnen fetere, men det mest slitte håret. Jeg smører alltid kuren 10 til 15 cm ut fra hodebunnen. Skal jeg være en hel dag på stranda tar jeg fuktighetskur i håret, og klemmer inn håroljer i tuppene.  Når jeg kommer hjem og skyller ut håret er alltid krøllene fine til kveldens middag!
Se så fine. En pakke holder til tre hårkurer om du har mye og langt hår som meg. Hver pakke koster rundt 99 kroner.

Du kan lese mer om dette fine merket på importørens hjemmeside.

Takk for oppmerksomheten. Om du vurderer en brasiliansk voks kjenner jeg en som er skikkelig dyktig. 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.