Hud

Bioeffect en mirakelkur?

 

 

 

Jeg får ofte spørsmål om noe er verdt prisen, og klarer aldri gi et godt svar. Hvor mange har ikke den orginale Chanel duften til pynt på baderommet uten å bruke den? Vi faller for det estetiske. Når en venninne anbefaler noe lar vi oss påvirke enda mer. Selv tror jeg den gammeldagse hypen er i ferd med å forsvinne hos mange forbrukere og vi blander dyre og rimelige merker. Islandske Bioeffect er et av merkene som virkelige har klart å få innpass hos de store magasinene. Det selges på Liberty, Colette, Selfridges & Co, og en hel horde andre imponerende steder, så dette måtte jeg teste!

Denne artikkelen om inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}. Jeg har selv valgt å skrive om dette produktet, og mottar ingen penger for det.

Mirakelkur eller hype?

Jeg har vært på mange pressemøter de siste årene. Da hudpleiemerket Bioeffect inviterte var oppmøtet mildt sagt imponerende. Det virket som om absolutt ”alle” skjønnhetsjournalistene var der, sultne på å få med seg en goodiebag med de dyre produktene som har rykte på seg å være heeelt fantastiske! Noen redaktører – som sjelden har tid til å delta på slike ”vekkelsesmøter” i hudpleiens navn, var tilstede. Forventingene mine var skyhøye!

Mens vi satt tett til bords som tente lys på Kolonihagen på Frogner, og mesket i oss ferske økologiske bakevarer, sparte ikke visepresidenten for det islandske merket Dr Bjørn Övar på beskjedenheten. Forskeren som har en doktorgrad i læren plante molekyler var sikkert ikke på helt jordet da han gikk hardt ut mot andre merker han påstod ordrett sitat :”er ubrukelig fordi de er så subjektive, og lar testpersoner vite hva de tester”.

Slik jeg tolket Bjørn indikerte han at Bioeffekt følger den eneste riktig metoden. Der en gruppe tester det ekte produktet, og den andre gruppen tester placeboproduktet. Men akkurat her mener jeg har tok han feil. Av alle laboratoriene jeg har besøkt er det kun denne formen for testing med placebo som blir brukt.

Øyekremen med den kjølende rullen er virkelig god fordi den masserer glele kremen inn i huden.

 

Fin design og bra innhold er inget minus

Mulig er denne posisjoneringen en av grunnene til at Bioeffect har klart å få innpass på de gjeveste stedene. Og når noe selges på et fancy sted tror man enda mer på budskapet de ønsker å sende, og aksepterer prisen. Mitt inntrykk er at «forskingsalibiet» er nettopp det dette merket bruker som sin markedsføringsstrategi. På nettsiden ber de deg som er «skinlectual» melde deg på nyhetsbrev fordi du tydeligvis intellektuell nok til å skjønne at deres forsking er bedre enn mange andres..

Siden publikumet virket så lydhøre, og maten på Kolonihagen var så fantastisk, ville jeg ikke kverulere. Jeg syns alltid det er et minus når noen snakker andre ned, og seg selv opp. Ærlig ja, og også arrogant tenker jeg.  Men bortsett fra dette legger også Bioeffect mye vekt på visuelle bevis i sin markedsføringsstrategi. Noe som er veldig bra. Imponerende grafer, og prosentresultater kommer an på hvilke barometer det måles opp mot, og kan lett bli ufullstendige, men Bjørn kunne vise til mange imponerende før og etter bilder.

Konklusjon etter 30 dager testing av bioeffect

Huden min ikke har så mange linjer ennå, derfor ble det ingen forskjell på mine før og etter bilder. Kuren lover å reparere huden, tilføre fuktighet og revitalisere den. Kun 3 dråper er nødvendig, alt annet av serum og fuktighetsprodukter hjelper på tørr hud trenger du ikke bruke under de 30 dagene.

Minus

Jeg renset huden morgen og kveld med en rens som i hvert fall ikke tørket ut huden, men etterlot den myk. Så effekten jeg fikk av serumet vil blir på virket av hvordan du renser huden.

Prisen er stiv 2245,- er ikke for alle lommebøker, og trenger huden din en makeover anbefales det å bruke en fire kurer i løpet av året.

Finner egentlig ikke et tredje minus annet enn at jeg personlig ville brukt denne kuren etter en kald vinter når huden er tørr, og etter sommerferien når det er solskadet. Fire ganger er ikke nødvendig om du i tillegg går til en hudpleier som kan gjøre en scanning av hudens dypere hudlag,  og tilrettelegge for en behandling rettet mot et problem ser ligger og ulmer.

Pluss

Inneholder kun 9 ingredienser som har godt rykte for å hjelpe mot aldring.

Dette er det korteste hudpleieregime jeg har testet, og deilig var det. Så enkelt og tidsbesparende!

Tre edle dråper gav samme effekt som essence, serum og en god fuktighetskrem. Her ble jeg virkelig imponert! Merket selges mange steder men Kicks har et godt utvalg.

Å jada, lekkert, dyrt og deilig = Bioeffect

 

Tusen takk for oppmerksomheten. Om du vurderer en brasiliansk voks kjenner jeg en som er skikkelig dyktig. 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.